Ny Neglelakk- Revlon Nail Enamel

revlon.jpgSaftig, uttrykksfull og langvarig. Slik kan vi beskrive de nye neglelakkene Nail Enamel fra Revlon. Du kan velge blant 72 farger i blått, grønt, rødt, rosa, brunt, men også perlemor, med brokade, skimrende eller med andre partikler som kan dekorere neglene dine. Innholdet av silkeproteiner i produktet sikrer langvarig finish og en elegant effekt. Formelen i neglelakken gir en glatt negl uten flekker, luftbobler eller andre feil. Den korte, men brede kosten gjør påføringen lettere, og fargeintensiteten avhenger av hvor mange lag du vil påføre.

Hvordan utføre manikyr eller pedikyr med Revlon Nail Enamel?

Du trenger: Skål med såpevann, neglefil, negleklipper og trepinne, neglelakkfjerner og et håndkle. Neglene bør være myke slik at de er lette å file. Med trepinnen flytter du neglebåndet, eller du kan klippe dem av om du vil. Fil neglene slik at fasongen passer formen på fingrene og fargen du skal bruke (og ja, skjønnhetspleiere følger regelen om at negleformen må matches med fargen på neglelakken). Tørr huden med et håndkle og påfør neglelakk.

Hva bør du gjøre for å få Revlon Nail Enamel til å vare lengre?

På neglen påfører du neglelakkbase. Den gir langvarig manikyr, forhindrer avskalling, beskytter neglen fra misfarging og øker festet til neglelakken. Når basen tørker (du kan fiksere den under en UV-lampe) tar du på den valgte fargen. Hvert lag bør fikseres under UV-lampen, eller du kan vente på at det tørker på egen hånd. Til slutt tar du på topplakken, det vil si produktet som beskytter mot mekanisk skade eller produkt som får neglelakken til å tørke raskere. På neglene og neglebåndene gnir du inn fuktighetsgivende krem eller olje. Din Revlon Nail Enamel-manikyr er ferdig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *