Øyemakeup for nybegynnere: Prøvde og testet triks og tips

Øyemakeup er viktig – både for å trekke ut øynene og verne deg for elementene. Det tilfører personlighet og dimensjon til et utseende, og dette er grunnen til at øyemakeup er et så populært – og deilig -tilbehør.

Mange er uvillige til å utforske øyemakeup fordi de tror det vil være veldig utfordrende. I denne guiden finner du testede og verifiserte triks og tips om øyemakeup. Slik får du en perfekt makeup på få minutter. La oss komme i gang.

Utvalg av produkter

Det første og viktigste å huske er at god øyemakeup starter med å velge de rette produktene. Det finnes utallige typer øyemakeup som tråd, mascara, øyenskygger og leppestifter, så det er viktig å gjøre eksisterende produkter, som vil fungere best for ditt unike blikk. Å se grundig etter ingredienser som ikke tilskrives mørke ringene eller hovne øyne, er alltid en god idé. Deretter bør du gå videre og velge en som matcher hudtonen din. For magisk øyemakeup er det også viktig å velge de rette produktene med tanke på øynene.

Løs pudderøyenskygger og kremøyenskygger er begge gode å starte med – de er enkle å arbeide med. Automatisk øyenbrynsmaling passer også godt for å få et naturlig utseende. Velg gode produkter, men ikke kaste bort tiden på å kjøpe det dyreste, da det samme resultatet kan oppnås fra rimeligere alternativer som også er trygt for huden.

Primer og Concealer

Primer og concealer er et must når det gjelder øyemakeup. En primer vil hjelpe øynene dine til å se sunnere ut og gi en glatt overflate for skyggene påført senere. Dette er slapknappen for å kunne holde øyemakeup på plass hele dagen. Derfor er det viktig å velge en som passer huden og øynene dine.

Concealer og primer har mange fremtidsrettede fordeler. Dens hudforyngende egenskaper, med noen som passer til din spesifikke hudtone, vil hjelpe deg med å skjule mørke sirkler. Drømmeoppfylleren er dramatisk enkl og passer til alle slags øyne, så det er noe som alle kan bruke.

Øyenskygge

Øyenskygger er det mest komplekse av øyemakeupproduktene, siden det kan være litt vanskelig å få et nydelig utseende. Så her bør du velge vel og velge både skyggene og måten hvorpå du skal påføre dem på.

Ved å påføre øyenskygger skal du alltid starte med din dypeste skygge ved basen av øyenvipper. Velg en svart, brun eller grå farge og spred den over hele øyelokket.

Sette pris på stilen, men pass på å ikke smøre skyggen for tykkt. Det er ganske vanlig å støte på situasjoner hvor øyemakeup går veldig veldig dårlig, ikke glem å rense det ut for å starte om når du øyemakeup går galt.

For å fullføre sminken din, appliser en lysere skygge på det øvre(indre) hjørnet av øyet, og på det ytre lidt og den mørkere fargen i det nedre øyelokket. Dette vil definitivt gi øynene dine en fantastisk dimensjon.

Mascara

Mascara er det avgjørende for å få øynene dine til å stå ut. Det lar deg forminske, gi lengde og atmosfære til øyevipper. Det er mange mascaraer tilgjengelig på markedet, så listen kan synes endeløs. Etter dokumentene til din øyemakeup skal du bruke en mascara som kan forsegle sminken.

Du må ikke føle deg begrenset til en type mascara. Prøv å bruke forskjellige typer som volum- og lengdemaskerer til ditt unike blikk.

Det er veldig viktig å passe på å bruke mascara med forsiktighet og ikke bruke det direkte på øyevippene. Før du bruker mascara, må du først holde posen nesten tett og jobbe den inn i røttene – i motsetning til å påføre den fra basisen.

Liner

En annen måte å få øynene til å se større og mer uttrykksfulle ut er med en flytende liner. Mens kajalblyanter har vært standarden helt siden 1950-tallet, er flytende eyeliner det mest trendy. Det er kanskje litt vanskelig å påføre, men med øvelse, er det mulig å få ferdighetene sine.

Ønsket resultat kan avhenge av type liner du bruker, så prøv å velge en som er enkel å arbeide med og passer dekoret som du innfører. Skraper vinklene slik at de danner en «cat-eye» som ender med et punkt.

Før du legger linjen, er det viktig å sørge for at øyeområdet er renset og tørket før du begynner. Ellers kan det ødelegge malingen, da det vil forhindre den fra å herde riktig. Ufattet sminke kan ikke fikseres.

Dekor

Du kan også bruke en glitrende øyenskygge på de nedre øyenlokkene for å få et søtt, fint utseende. Kald fargeserie og neutrale toner passer godt til dagen, mens vågale farger fungerer som nattpareds. Dette gjør det lett å skifte fra et formelt stil til en mer avslappet stil.

Det er o