Vippeløft og lamineringssett. Sjekk ut rangeringen og velg det beste settet for deg selv!

Lange og vakre øyevipper er som et visittkort for hver kvinne. De fremhever perfekt den naturlige skjønnheten til øynene og gir dem dybde. Imidlertid er det få som er velsignet med naturlig vakre vipper som ikke krever mye innsats. Da er vippebøy- og lamineringssett svært nyttige. Sjekk vår rangering og velg det beste produktet for deg selv!

Hvilket hjemmevippeløft og lamineringssett å velge

Vippebøy og laminering – hva er det?

Når de hører disse begrepene for første gang, forstår mange kvinner ikke fullt ut hva vippebøy og laminering er. Effektene de gir, fremhever maksimal skjønnhet fra naturlige vipper. Disse behandlingene har vært kjent i mange år, men har nylig blitt mer populære under disse navnene.

Hva er en vippebøy? Denne behandlingen involverer å gi øyevippene en langvarig bøy. Dette er mulig ved å bruke de riktige ingrediensene, som øker vippens elastisitet og deretter gir dem den riktige formen.

Hva innebærer vippe-laminering? Denne behandlingen har også som mål å fremheve vippens bøy. I tillegg gjør den vippene mørkere og nærer dem betydelig, noe som gjør dem mye sunnere og mer motstandsdyktige.

Kvinner velger i økende grad disse behandlingene, da vippene ser vakre og, viktigst av alt, naturlige ut etter vippebøy og laminering. De blir synlig mørkere, tykkere og mer bøyde. I tillegg holder de maskara bedre, noe som gjør det enklere å legge sminke både til hverdags og til spesielle anledninger.

Rangering av DIY vippebøy- og lamineringssett

Hvis du planlegger å kjøpe et profesjonelt sett for vippe-laminering, vil følgende rangering garantert hjelpe deg. Ved utarbeidelsen ble aspekter som vanskelighetsgrad, behandlingstid, holdbarhet av effektene, produktenes formler, samt prisen vurdert. Som et resultat var det mulig å finne de beste og mest kostnadseffektive settene for laminering av vipper. Rangeringen inkluderer 7 interessante sett som kan hjelpe deg med å få frem det beste fra dine naturlige vipper.

1. Nanolash vippebøy- og lamineringssett

Nanolash Lash Lift Kit er et utmerket valg for enhver kvinne. Det inneholder alt du trenger for å løfte og laminere øyevippene dine. Tydelige instruksjoner følger også med, noe som gjør det enkelt å utføre lamineringen hjemme. Settet gir spektakulære og svært langvarige resultater som varer opptil 8 uker.

nanolash lash lift kit

Nanolash Lash Lift Kit vil være en flott investering for enhver kvinne som ønsker å få frem det beste i vippene sine. Innholdet i settet er nok til hele 10 applikasjoner. Settet inkluderer silikonstenger som kan trimmes for å passe øyelokkets størrelse, og et sett med produkter til påføring på vippene. Det inkluderer blant annet en keratinbooster, som gjør det mulig å nære vippene og gi dem en ny glans.

Takket være den riktige kombinasjonen av ingredienser, vil vippene se flotte og sunne ut i lang tid etter lamineringen. Blant ingrediensene finner du lanolin, som forhindrer fordampning av vann, olivenolje, samt avokado- og druekjerneoljer. Disse ingrediensene sikrer riktig næring til vippene, samt forbedrer deres elastisitet. Abessinsk olje og kokosnøttolje tilfører glans og beskytter vippene mot solens skadelige stråler.

En annen stor fordel med settet er ikke bare resultatene – vippene blir løftet, fyldigere og synlig tykkere. Dette settet for hjemmebruk er også kjent for sin pris. Med tanke på at settet varer til så mange som 10 applikasjoner, er det virkelig rimelig.

Som et resultat sparer du mye penger på skjønnhetsbehandlinger.

2. Elleebana Lash Lift – vippebøy startsett

Elleebana Lash Lift er et førsteklasses vippebøysett. Prisen skyldes blant annet at dette settet inneholder forsyninger til så mange som 15 applikasjoner. Ved å utføre vippebøyer etter hverandre er produktene nok til opptil 60 lamineringer. Derfor passer dette alternativet bedre for skjønnhetssalonger.

Dette profesjonelle settet for vippe-laminering gjør det også mulig å oppnå gode resultater hjemme. Hva inneholder Elleebana Lash Lift-settet? Settet inkluderer 15 par poser med aktivator og nøytralisator, lim med børste, silikonstenger, metallapplikator, skumfjerner og en kort illustrert instruksjonsmanual. På denne måten kan du laminere vippene raskt hjemme og få langvarige resultater, som i en skjønnhetssalong.

Produktet er imidlertid ikke uten feil. For det første spesifiserer ikke produsenten formlene, slik som i Nanolash-settet. I tillegg erklærer Elleebana-merket at det ikke er nødvendig å unngå svømmebassenget etter lamineringen, noe som kan være misvisende. De fleste vippeeksperter anbefaler å unngå slike aktiviteter i minst 24 timer etter lamineringen for å oppnå de beste resultatene og for å forbedre holdbarheten.

3. Thuya vippebøysett

Settet fra Thuya er designet for å løfte øyevipper og skiller seg ut fra konkurrentene på enkelte områder. Ifølge produsenten skal den permanente gelen som brukes til å bøye vippene, også bidra til å temme gjenstridige øyenbryn. Den skal gjøre det mulig å rette ut brynene og gi dem ønsket form i én behandling.

Først og fremst er det et komplett sett som lar deg løfte vippene dine. Effektene inkluderer en bedre bøy på de naturlige vippene, samt å gjøre dem skinnende og mørkere.

Settet inneholder permanent gel, flytende nøytralisator, løftelim, silikonstenger og en treplukk. Ved å utføre vippebøy hjemme med dette settet, kan du forvente at resultatene varer fra 6 til 8 uker som standard.

4. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit er et sett som imponerer med både bøyende og løftende effekt, samt mørkere vipper. Det er det perfekte valget for kvinner som ønsker vipper som ser ut som de som vises av TV-kjendiser.

Hjemmelaminering av øyevipper ved bruk av dette settet er ganske enkelt og ligner på andre sett. I tillegg tar det ikke for lang tid. Produktene som lar deg løfte og laminere vippene inkluderer: lim, rensemiddel, pleieserum, silikonstenger, ulike børster og en fikseringslotion.

Etter at vippebøyen er utført med dette settet, er vippene synlig bøyde og mørkere. Dette er derfor ikke et valg for alle kvinner. Men hvis du ønsker langvarig og synlig laminering av vippene, vil effekten garantert appellere til deg.

5. Zola Protein Reconstruction System for øyenbryn og øyevipper

Produktet fra Zola er det mest minimalistiske av alle settene. Det som skiller det ut er innholdet og hvor lang tid det tar å laminere vipper med det. Inne i settet finner du ikke tilbehør som silikonstenger, børster eller applikatorer. I stedet består det av tre nummererte formler med applikatorer.

Av denne grunn vil settet ikke tillate en fullstendig trinnvis vippebøy. I stedet kan du forvente mindre holdbare, men raske resultater. Produktene påføres vippene på samme måte som maskara. Hele prosessen krever at du påfører dem på vippene og vasker av restene med vann etter en viss tid.

Derfor er det et utmerket valg for kvinner som ønsker å oppnå ønsket utseende raskt og med minimal innsats. Det har imidlertid sine ulemper. Når du bestemmer deg for å bruke dette settet til å løfte og laminere vippene, må du vite at effekten ikke vil vare i flere uker som med de andre settene i rangeringen.

6. RefectoCil Eyelash Lift

Neste på listen er RefectoCil Eyelash Lift for vippebøy hjemme. Hele settet kommer i en elegant sminkebag som inneholder alt du trenger for denne behandlingen. Hva kan du finne i det?

Som i konkurrerende sett: gjenbrukbare silikonstenger og løfteformler. I tillegg tilbyr merket også mini kosmetiske boller og børster som en del av vippebøy- og lamineringssettet. Dette sikrer at du egentlig ikke trenger noe annet for å utføre vippebøyen, bortsett fra et øyeblikk med ledig tid.

Silikonstengene i dette settet er tilgjengelige i tre størrelser, noe som gjør at du kan justere dem til ønsket effekt og lengde på vippene. Jo mindre stangen er, jo sterkere blir bøyen.

7. Fleeky Lashlift Kit

Det neste produktet på listen er Fleeky Lashlift Kit. Dette settet for laminering av øyevipper hjemme inkluderer, som sine konkurrenter, et sett med silikonstenger i forskjellige størrelser. I tillegg består det av produkter som lar deg få frem det vakre og naturlige utseendet fra enhver vippe i bare fire trinn. Du kan utføre dem selv eller arrangere en jentekveld med vennene dine.

Dette settet for laminering av vipper er tilgjengelig i to versjoner. Den eneste forskjellen mellom dem er prisen og mengden produkter. Ifølge produsenten er det mindre settet nok til 2 til 4 applikasjoner. Det større settet gir mulighet for 5 til 10 behandlinger.

Dette profesjonelle vippebøy-settet gir resultater i 8 uker og er laget med dermatologisk testede ingredienser. Produsenten forsikrer også at det kan brukes uansett vippenes lengde.

Vippebøy og laminering hjemme – hva bør du tenke på når du velger ditt sett?

Hver kvinne bør, når hun velger et sett for å løfte vippene sine, være veiledet av personlige preferanser og matche det til sine vipper. Det er best å vurdere budsjett, forventede resultater, holdbarhet eller hvor ofte du planlegger å laminere vippene dine.

For å være 100 % sikker på vippe-lamineringssettet du velger, er det også en god idé å lese mye informasjon om dem. Internettanmeldelser, bilder tatt av brukere som var fornøyde med valget sitt, og en grundig analyse av formlene er et must. Du kan også lære mye ved å bli kjent med merket og finne ut hvor ingrediensene de bruker kommer fra.

Det viktigste er at hvert av de ovennevnte vippe-lamineringssettene gir tilfredsstillende resultater og kan brukes hjemme.

Påføringen av produktene er enkel og kan bli en hyggelig del av den vanlige selvpleierutinen. For enhver kvinne som planlegger å løfte og laminere vippene ofte, er settet en flott måte å spare betydelig med penger på skjønnhetssalongbesøk. Det er imidlertid viktig å huske at vippebøy og laminering bør gjentas regelmessig for å opprettholde effektene over lang tid.