Nåle Nails og Nail Tattoos: Den siste mote-trenden er her!

Hvis du har vært på jakt etter det aller nyeste innen manikyrinnovasjoner, er det sannsynlig at du har hørt om nåle nails og nail tattoos. Dette nye trenden er populær blant kvinner som leter etter en funky måte å fremheve sine negler uten å måtte gå for en fullstendig omsforme.

Nåle nails er en ny type nail art som kombinerer den fine uttrykket med kreativitet. Nåle nails er veldig enkle å gjøre, og deretter påføres med akryl negler. Med nåle nails, kan du skape et intrikat mønster av nåler – ofte formet som fjær, stjerner osv. eller andre design – på fingrene. Denne unike teknikken er tatt fra kunsten tilhører beboerne i New York, og kanskje ikke bevisst act å skape en trend. Det er uklart når nåle nailsførst ble introdusert, men mange mote og skjønnhet uke viser i verden åpner for ideen.

Med nåle nails, er det vanskeligere å male og gjøre avanserte mønstre, så dette er den raskeste og enkleste måten å få et utvalg av nyttige og dekorative design på fingertoppene. Fordi nålene sitter meget nær negleplaten, trenger man heller ikke å lage et maleri for å fullføre looken. Med tiden, kan nålene begynne å falle av etter enhet og mest sannsynlig endre fargen.

Hva er et Nail Tattoo?

Et [nail tattoo](https://www.instyle.com/beauty/nail-art/nail-tattoos-are-the-latest-nail-art-trend) er en liten kunstnerisk design inngravert på en negl med utskrift, mostly for et permanent resultat. Nail Tattoos blir ofte plassert over eller på betjening og brukes for å lage unike designtrender eller som et enkelt måte å gi negler et visuelt boost.

Nail Tattoos er oftest lage fra kompliserte metallegeringer eller kunststoff som vil holde sin farge og utseende etter påføring. Du har et utvalg av forskjellige metaller og kombinasjoner, inkludert gull, sølv, kobber, messing, tin og rosa metall. Noen andre spesialiserte kunstmaterialer inkluderer æresmetall, som har et stort utvalg av spesialeffekter som krystaller, glitter, farger etc. For fargen kan du enten velge en av fargene fra kvinners leppestift eller kosmetisk kajal, eller at et av de mange pigmentene til å lage din egen unike farge blanding.

Nail Tattoos er for det meste minimalistisk og trygt, avhengig av den konkrete oppgaven. Ulike teknikker kan brukes til å utføre dette, som manuell inngraving og laser teknikker, nanotecnology, spesialdesignskrifter etc. For manuell inngraving, kan du enten ha neglene gjort av en profesjonell manikyr, eller do den selv ved å bruke en neglfraskraper og gjør det skrå risser eller andre trekk.

Forskjellen mellom Nåle Nails og Nail Tattoos

Som du vet, kan de begge brukes til å fremheve neglene dine, men de er forskjellige i flere aspekter. For det første er nåle nails en fortløpende innovasjon, imens nail tattoos er en generell, fullstendig kunstform. Det er uklart hvor stemplet kommer til å ende opp når det gjelder styling og dekorasjon, men nåle nails er enkel å gjøre og enkelt å oppdatere.

For det andre er nåle nails skapt ved å bruke en rekke ulike nåler, mens for nail tattoos, alle trekkene og tegnene blir ingravert permanent. Nåle nails er best egnet for opprettelsen av mer kompliserte mønstre – som blomster, blader, sløyfer, etc. – mens nail tattoos er egnet for virkelig unike, one-of-a-kind- designs som ikke kan opprettes med vanlige negldesigner.

Mange fordeler med å bruke Nail Tattoos

Nail Tattoos er en utmerket måte å legge noe spesielt til neglene dine, enten du er veldig kreativ eller bare leter etter noe som er annerledes. Det er en flott måte å få til unike, øyeblikkelige nail designs som passer dine smak og individuelle stil.

I tillegg til det faktum at et nail tattoo er perfekt for å skape et unikt og kreativt utseende, har det også en rekke andre fordeler som det ikke bygger tykkere negleplater, og som det ikke etterlater noen rengjøringsproblemer etter fjerning. Det er også mye tålmodighet når det gjelder nail tattoos fordi de har en større fleksibilitet enn en vanlig manikyr.

Nail tattoos har også en tendens til å holde lenger enn vanlige manikyr. Den spesielle teknikken og lakkene som brukes til å lage et nail tattoo gjør det mulig å bevare uken så lenge som ønskelig. Men verdt å merke seg at hvis du bruker nail tattoos gjentatte ganger, trenger du fremdeles å få dem gjenoppfrisket for å holde seg på sitt ultimate beste. Det er viktig å bemerke at mens nail tattoos krever lite vedlikehold, må du fortsatt være forsiktig ved å holde neglene korte og ikke bruke skarpe eller skjærende produkter.

Også, det er viktig å vite at det ikke er nødvendig å bruke så mange produkter til å lage nail tattoos. For eksempel trenger du kun et håndverkstepeg, som finnes hos de fleste hobbyforretninger, for å sette den ursprunglige designen. Det er en så enkel og billig prosess, og resultatene tilfredsstiller mange hardbarkede fans.

Slik bruker du Nåle Nails og Nail Tattoos

Det er viktig å innse at begge metodene gjør mer av et dekorativt statement enn en rent konseptuell. Du skal ikke