Lange og tykke vipper på 10 minutter uten maskara. Oppdag kreftene til vippelaminering med Nanolash Lash Lift Kit!

Nanolash Lift Kit - en revolusjon innen styling av øyevipper

Kampen for lange og tykke øyevipper er velkjent for enhver kvinne. Det som skjer mesteparten av tiden, er at vippene er tynne og mangler volum, i tillegg til at de en tendens til å falle ut. Falske vipper eller langvarig bruk av maskara er ikke lenger nok. Så det er verdt å åpne seg for innovative løsninger som vippeløft og laminering med Nanolash Lift Kit.

Hva er effektene av vippeløft og laminering?

Vippeløft og laminering kan hovedsakelig assosieres med kosmetiske prosedyrer. Ansikts- og kroppsløft brukes hovedsakelig for å stoppe tidens gang. Imidlertid kan løft og laminering også utføres på øyevippene. Denne behandlingen tilbys nå av mange skjønnhetssalonger.

Metoden for vippeløft fokuserer hovedsakelig på bruk av spesielle produkter som lar vippene få en bestemt fasong. De viktigste resultatene av denne behandlingen inkluderer:

 • vipper som er løftet fra røttene;
 • vipper som ser lengre ut;
 • økt volum;
 • gir vippene en spesifikk krøll.

Imidlertid kan vippeløft nå utføres på egen hånd hjemme. Alt du trenger å gjøre er å prøve Nanolash Lift Kit for vippeløft og laminering hjemme.

Vippeløft og laminering hjemme - Nanolash Lift Kit

Nanolash Lift Kit – hva er produktet?

Nanolash Lift Kit er en revolusjon innen styling av øyevipper. Det er et sett designet for profesjonelle vippeteknikere og for enhver kvinne som drømmer om å forbedre utstrålingen og blikket hennes. Settet inkluderer tre produkter – de skal brukes i henhold til angitt rekkefølge, samt Lash Lift-lim, silikonputer og annet nødvendig tilbehør. Det er verdt å merke seg at alle produktene er veldig effektive. De kommer i poser på 0,5 milliliter, og du får 10 av dem. Limet kommer derimot i en tube på 5-milliliter og varer lenge.

Settet leveres også med instruksjoner. Ved å følge veiledningen kan enhver kvinne forbedre utseendet på øyevippene sine selv i opptil 8 uker. Før påføring bør øyevippene være grundig rengjort. Deretter skal du:

 • skille de nedre vippene fra de øvre og, ved hjelp av limet, feste putene i riktig størrelse til øyelokket;
 • påfør Lift – Step 1 omtrent 1 millimeter fra vippekanten og la det sitte i omtrent 7-10 minutter, deretter fjerner du det;
 • påfør Fix – Step 2 på nøyaktig samme måte, la det også sitte i omtrent 7-10 minutter og fjern det deretter;
 • påfør Keratin Booster – Step 3 og fortsett på samme måte.

Deretter fjerner du enkelt putene og nyter dine lengre, tykkere og krøllede vipper.

Er Nanolash Lift Kit trygt?

Mange har spørsmål om å gjøre vippeløft hjemme. Det anbefales vanligvis at det skal utføres av en profesjonell. Samtidig er vippelamineringsettet fra Nanolash trygt og enkelt å bruke.

Fordelen er at produktene er laget med naturlige ingredienser. Dette inkluderer for eksempel:

 • kokosolje;
 • Abyssinolje;
 • pantenol;
 • avokado-olje.

I tillegg er formelen beriket med vitaminer som gir dyp næring til vippene og forhindrer fremtidige skader. Du vil se en merkbar endring i tilstanden til vippene dine umiddelbart etter første påføring. De vil ikke bare se lengre og tykkere ut, men også sterkere og glansfulle.

Vippeløft og laminering hjemme – oppsummering

Å utføre et vippeløft med settet fra Nanolash er en lek. Enhver kvinne kan klare denne behandlingen hjemme. Hvis du sliter med tynne vipper som ser matte ut og ikke er tilbøyelige til styling, er Nanolash Lift Kit laget nettopp for dem.

På noen minutter og med litt engasjement kan du få øyevippene dine til å se fenomenale ut i opptil 8 uker. Nanolash Lift Kit er et effektivt produkt. Med hjelp av dette settet kan du utføre 10 lamineringbehandlinger. Enkelt, raskt og morsomt – vippeløft og laminering med dette produktet vil gi deg spektakulære resultater, pluss at det gir betydelig næring til vippene.