Hårstyling på 5 minutter med Nanoil Hair Styling Spray

Tror du at å sette opp den perfekte hårfrisyren på under 5 minutter er umulig? Tja, da har du nok ikke hørt om den nye sprayen fra Nanoil som gjør kjedelig børsting og styling til en ren glede. En glede som kun tar deg et kort øyeblikk. Hvordan er det mulig?

spray som forenkler hårstyling

Hårstylingspray fra Nanoil

På nettsiden til Nanoil under fanen «Hårstyling» har tre helt nye produkter dukket opp. Disse er lettvektige og brukervennlige sprayer som er desiget for å forenkle frisering av håret ved å gjøre prosessen kortere, mer effektiv og tryggere for hårlokkene dine.

Disse nye lanseringene er:

  • en temperaturbeskyttende spray fra Nanoil
  • en volumboostende spray fra Nanoil
  • en håndteringsforbedrende spray fra Nanoil

Alle produktene finnes tilgjengelige på den offisielle Nanoilbutikken nanoil.no. Derimot skal denne artikkelen kun fokusere på sistnevnte produkt.

nanoil hair styling spray

Nanoil Hair Styling Spray: Hvem er produktet laget for?

Et av de mest universale Nanoilsprayene er den som målsetter seg å gjøre hårstylingen enklere. Den er designet for de med krusete, statisk og flokete hår. Om du også sliter enten med å lage til håret raskt nok eller med uregjerlig og glatt hår vil Nanoil Hair Styling Spray være midt i blinken for deg. Det finnes et par årsaker til at produktet er verdt å gi et forsøk, og her er de.

For å style og ta vare på håret ditt

Kvaliteten som får stylingsprayen fra Nanoil til å skille seg ut er den imponerende formuleringen. I flasken finner du ingenting som kommer til å tynge ned håret ditt eller fjerne fuktighet, som dessverre er typisk for de fleste hårstylingproduktene man finner på butikken. Du finner heller vitaminer (spesifikt pro-vitamin B5) og ricinusolje i vektløs form. Takket være disse ingrediensene gjør ikke Nanoil Hair Styling Spray bare friseringen enklere og stylingen raskere, den tar også godt vare på hårstråene dine hver dag.

Hvordan fungerer hårstylingsprayen fra Nanoil?

Dette er en flerfordelsaktig formulering brukerne verdsetter for den strålende kvaliteten den har. Om håret ditt er uregjerlig, grovt og krusete kan Nanoil Hair Styling Spray være nyttig fordi den:

  • gjør tørking av håret etter dusjen raskere
  • glatter ut og fremmer motstandsdyktig hår
  • begrenser krusing og statisk elektrisitet
  • lar deg børste håret uten å lugge
  • gjør håret glansfylt og behagelig mykt
  • øker varigheten på frisyrene dine

Og så mye kan du oppnå med bare et produkt! Da er det ikke rart at hårstylingsprayen fra Nanoil er et av toppvalgene både for vanlige kvinner som deg og frisører og stylister.

5-minutter-lang hårstyling

Hvor lang tid tar det å style håret ditt med Nanoil Hair Styling Spray? Det tar faktisk kun 5 minutter, eller enda mindre. Produktet må sprayes over hårstråene for å gi dem ønsket utseende og form – uansett om redskapet du bruker er hårføneren, flattjernet eller krølltangen. En stor fordel Nanoil sine hårsprayer har er at de kan brukes både i håndkletørket og tørt hår når du vil glatte det ut gjennom dagen.

Velg Nanoil Hair Styling Spray og se selv at det å sette opp nydelige hårfrisyrer ikke trenger å ta evigheter!