Hvordan ernære håret ditt – hvordan (og om) det fungerer?

Vet du hva som gir håret ditt et strålende liv og styrke? Ernæring av håret strekker seg utover å velge den riktige hårpleien – det handler om å gi det et daglig kosthold, som det ville fått ute i naturen. Følgende artikkel løfter dekket over de forskjellige metodene for å ernære håret ditt.

Håret ditt trenger fuktighet

Fuktighet er avgjørende for å holde håret ditt sunt og sterkt. Derfor er det viktig å bruke produkter som virker fuktighetsgivende og styrkende, som økologisk aloe vera og oljer som oliven- og eucalyptusolje. Disse produktene oljelager håret og hjelper til med å gjøre det skinnende, sterkt og fullt av liv. Det hjelper også med å beskytte håret mot skadelige miljøpåvirkninger.

Granatepleekstrakt for ekstra fuktighet

Granatepleekstrakt er en av de nyeste ingrediensene for å gi fuktighet til håret ditt. Når det brukes regelmessig, kan dens modningskomplekser rehabilitere håret ditt mens det forhindrer fuktighetsmangel. Granatepleekstrakt brukes også som et antioksidant, og det har evne til å bekjempe frie radikaler og hår fra å miste sitt naturlige glans.

Eddik og økologisk honning for styrke og volume

Eddik og økologisk honning, hjelper til med å styrke håret ditt ved å lokke fuktigheten tilbake i håret ditt. Eddik hjelper med å balansere pH-verdien i håret, og økologisk honning, som er rik på mineraler og vitaminer, hjelper til å lukke den ytre kutikkelen og beskytte stranden. De kan også forhindre at nedbrytning og frizz. For å få best resultat, bland dette sammen og la det sitte i 3o til 45 minutter, og skyll deretter.

Hvete kli for å styrke håret

Hvete kli er et godt kosthold for håret ditt. Det leverer en drivstoffkilde for håret ditt, hjelp det å styrke. Hvete kli er veldig næring raged, og den inneholder blant annet vitamin B, sink og jern. Det hjelper til med å bygge opp hårstråene og styrke hårfestet. Hvete kli kan brukes alene, blandet sammen med eteriske oljer eller blandet i en hydratiseringsmaske.

Kokosolje som kosthold for håret ditt

Økologisk kokosolje er et utmerket kostholdsmiddel for håret ditt og gjør underverk for det skadede håret ditt. Det blir raskt absorbert i håret og gir fuktighet åpen hårsekk og rengjør det næringsfattige oljeoverflaten. Det er anti-bakteriell, anti-sopp og antiparasittisk, og fjerner tørrhet, langsom hårvekst og håravfall. Kokosolje er også kjent for å hjelpe med å redusere krus og havvind.

Økologisk shea smør for å styrke

Økologisk sheasmør er et av de mest effektive smøremidler for hår som er tilgjengelige, og det er en stor kilde til fett, noe som hjelper med å låse inn fuktighet og styrke håret ditt. Det løoker seg inn i nervene og gir næring og styrker fra kjerne og ut. Det hjelper også med å bekjempe frizz, floker og britthet.

Avokado for glans og strålende hår

Økologisk avokado inneholder næringsstoffer som er utrolig gode for håret, og det er rik på vitaminer, mineraler og essensielle fettsyrer. Det gir mye fuktighet til håret ditt og hjelper til med å holde det glansfullt og sterkt, fordi det forsegler om den ytre kutikkelen. Hvis du legger avokadoolje direkte på håret, kan det bidra til å styrke, fukte og slå opp krøllene.

Honning og oljer for å forlenge hårveksten

Honning og oljer, som økologisk kokosolje og olivenolje, er utmerket for hårvekst. De hjelper til med å stoppe håravfall og gjenopplive tørt, skadet hår. De har mange har næringsgivende egenskaper, og oljene virker som en skjold på håret og hjelper til med å bekjempe frie radikaler. Honning har også antiseptiske egenskaper og hjelper med å fjerne bakterier og midd som kan begrense hårveksten.

Vitamin E for glans og liv

Vitamin E er kjent for populært som et næringsmiddel for håret. Det er fullpakket med antioksidanter som renser frie radikaler som kan skade håret og forlater det livløst og matt. Vitamin E forseglerfuktigheten i håret og propper opp hårsekkene, resultere i glansfullt, velsmakende hår.

Avsluttning

Gjennom å gi håret ditt en daglig ernæring med produkter som granatepleekstrakt, økologisk aloe vera, eddik, økologisk honning, hvete kli, økologisk kokosolje, økologisk sheasmør, økologisk avokado og vitamin E-kapsler, kan du oppnå et sterkt, sundt og glansfullt hår. Det er viktig å lese ingrediensene nøye og velge naturlige produkter som ikke inneholder skadelige kjemikalier. Et godt kosthold som tilbyr et variert utvalg av grønnsaker og frukt, og som er rikt på kalsium, jern og sink, vil også forsterke håret ditt. Ernæring av håret er en prosess som krever tid og kontinuerlig behandling, så vær