Hvordan velge øyenskygger – Håndbok Ikke Bare for Nybegynnere

Øyenskygger kan skape de mest fantastiske utseendene, som de er, eller skjule alle uønskede skygger og teksturer. Å vite hvordan man velger riktige øyenskygger, og hvordan du bruker dem, er en essensiell del av skjønnhetspaletten. Heldigvis for nybegynnere og veteraner, er det ikke vanskelig å lære.

For å velge riktig farge, bør du først tenke på hvilke hendelser og anledninger du vanligvis går til. Har du en intens nattfuktighet ute? Eller er det for en fancy anledning? Noen skygger er mer egnet enn andre avhengig av denne typen situasjon. Lyse nyanser passer best til daglige arrangementer, medan mer mettet pigmenter er perfekte for nytering. I tillegg bør du vurdere dine øyne og hårfarge; lys øyefarge krever mørkere pigmenter for å skape en nyansert effekt.

Leseriktning og Formula

Grunnlaget for å velge riktig skygge er tekstur og tørrestoffets formel. Først og fremst må du avgjøre det beste finish for ditt behov. Øyenskygger er generelt delt inn i tre former: matt, mettet glitter og glimt. Bildet nedenfor viser tydelig forskjellen mellom disse tre nyansene.

Eyeshadow Inspiration Guide

Matt øyenskygger er det mest nøytrale, og det er den beste for å bygge daglige alternativer. glittery øyenskygger er mer tiltalende og egnet for festlighetsarrangementer som kveldsutflukter eller andre spesielle arrangementer. På den annen side har glitrende øyenskygger en veldig myk finish og når de brukes riktig, gi øynene et innbydende aspekt.

Når det gjelder formelen, er det lurt å vite forskjellen mellom pudderformel og flytende øyenskygger. Tørrskygger, for eksempel, er de mest populære fordi de er lett å påføre og gir det beste resultatet. Dette er vanligvis patenterte skygger som inkluderer kombinasjoner som charm og shimmers. Flytende øyenskygger, på den annen side, er glattere og mer høydepunktete. Dette er veldig effektivt for områder som øyevipper, der du ønsker et mer permanent alternativ.

Påføringsteknikker

Når du har valgt en øyenskygge, må du finne den riktige måten å anvende den på. Det er mange teknikker og triks for å skape det beste resultatet. Først bør du starte med å lære grunnleggende teknikker som blandingsteknikk og primerapplikasjon. Disse ferdighetene vil hjelpe deg å skape den perfekte skyggen mens du fiksere det effekten.

For å skape sømløse og harmoniske overganger, er det også viktig å investere i kvalitetsbørster. Få flere små børster som store pensler og blandere. Disse vil hjelpe deg å mikse skyggene og til og med hjelpe øyenvippen som strammer ut looken. I tillegg kan du prøve yourteknikker som stippeling og skraping. Dette starter med å lagre en forhåndsvalgt skygge på øyelokket. Deretter la du børsten børste midten på øyelokket og blande utover.

Til slutt, for en effektfull finish, finne det riktige looket som passer til anledningen. Noen oppmerksomhetstrekk inkluderer en katteøyet linje eller et tidløst lyspunkt. Avhengig av øyenskyggen, kan du understreke disse effektene for å skape et vakkert utseende. En av de mest spektakulære stilene er et dampet utseende, som involverer en blank skygge på hele øyelokket, blendet utover kinnbeina. Dette vanskelige utseende krever noen prøve-og-feil, men det resulterende utseendet er verdt å skinne.

Vær forsiktig når du utforsker

Selv om øyenskygger er et nøkkelplugg i enhver skjønnhetsrutine, er det alltid viktig å ta hensyn til hudfølsomhet. Å prøve nye pigmenter kan være eksperimentelt og artig, men du bør alltid være forsiktig. Høykvalitets øyenskygger som matvarer, oljer og silikon, gjør at du aldri trenger å bekymre deg for bivirkninger. Å holde pannen og øyelokkene rene og hydrerte, vil også hindre rødhet og brenning.

Ut over det, la oss oppsummere de viktigste punktene for å huske når du velger øyenskygger: Vurder anledninger og pass på hudfølsomhet, plukk den tørre formelen riktig, og jobb på Påføring Teknikker. Når du er komfortabel med å påkjenne øyenskygger, må du prøve å opprette andre morsomme looks. For eksempel, bruke skygge til kantene av øynene for et slående katteøyet utseende. Du kan også legge til glitter øyenskygger eller prøve progressive toner for å skape en intrikat effekt.

Velkommen øyenskygger! Å velge og bruke de riktige skygger er en morsom og spennende aktivitet som uten tvil vil lyse opp den daglige rutinen. Nå som du har lært hvordan du velger riktig øyenskygge, etter denne veiledningen for å skape looks som passer til dine anledninger.