Kakete effekt i ansiktet. Hvordan unngå det når du sminker deg?

En kakete effekt høres ut som en oppblåst mage etter å ha spist for mange bakervarer. Men den kan også dukke opp i ansiktet vårt! La oss finne ut hva den kakete effekten er innen sminke, og hvordan vi håndterer den.

Noen dager vil ikke noe av sminken vår samarbeide med ansiktet. Er foundationen er ujevn og etterlater seg flekker og klumper? Gjør pudderet ansiktet flatt og matt? Veier for tunge produkt ned huden? Dette er den kakete effekten – stygg, fremhever skjønnhetsfeil og den er tacky. Hvordan unngår vi den?kakete-effekt.jpg

1. Ikke glem jevnlig ansiktsskrubb

Jevnlig ansiktsskrubb gjør huden glattere, og foundation fordeles mye bedre. Fjerning av døde hudceller er første steg til glattere hud, for at produktene ikke skal feste seg der og stoppe dem fra å fremheve skjønnhetsfeil.

2. Tilfør fuktighet

Helt glatt hud er ikke bare på grunn av god foundation. Huden må forberedes ordentlig på prpduktet. Skrubb er en ting, men fuktighet er neste steg i hudpleien. Du bør bruke fuktighetsgivende ansiktskremer og hjelpe dem på vei (en gang i blant) med fuktighetsgivende ansiktsmasker. Det bør løse problemet med ujevn hudtone.

3. La oss prøve sminkebase

Svært ofte glemmer vi hvor viktig det er å forberede huden på sminken. Påfører du øyenskyggebase for å få den til å vare lenger, hvorfor bruker du ikke sminkebase? Dette produktet gjør påføringen av foundation mye enklere, og vil nøytralisere huden med effekten av glatt hud.

4. Velg riktig foundation

Selv om kakete effekt for det meste oppstår på grunn av feil hudpleie, kan den også forårsakes av dårlig foundation. Du bør bruke fremhevende foundationer, fordi mattgjørende foundationer fremhever tørr hud. Perfekt dekke ordnes av foundation med lett formel, litt flytende og ikke for tung.

5. Lær hvordan produktet påføres

En årsak til den kakete effekten er uriktig påføring. Pudder bør fordeles med den myke kosten, og foundation med en svamp. Du bør fjerne overflødig produkt, fordi for mye av produktet får deg til å se uekte ut. Det anbefales å påføre begge produkter ved å klappe dem inn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *