Nailfie – Hvordan ta et perfekt neglefoto?

nailfie.jpgNailfie er den siste fototrenden i selfie-kategorien, for de som ikke kjenner til uttrykket – foto man har tatt av seg selv. Denne gangen tar vi ikke bilder av ansiktet, men… perfekt manikyr. Det viser seg at kunsten å ta en nailfie ikke er så enkel som den kan se ut som. Hvorda ta den perfekte nailfie? Du trenger bare å vite disse enkle triksene.

#1 Velg riktig sted og tid på dagen

For å ta den perfekte nailfien trenger du mye lys, fordi selve lyset er nøkkelen i enhver type fotografi. Det viktigste er at du finner et sted som er veldig godt eksponert for lys, enda bedre om det er dagslys med skygge på baksiden av objektet, altså fra bak ryggen vår.

#2 Finn den perfekte bakgrunnen

Det å velge riktig bakgrunn for hendene våre er veldig viktig, fordi hvis vi velger en bakgrunn som er for mønstrete eller ikke interessant nok vil neglene ikke se så bra ut. En nailfie bør tas mot en bakgrunn som gir fin kontrast til hudfargen på hendene, men også fargen på manikyren. Det universelle valget kan være en enkel og distinkt bakgrunn. Ønsker du å prøve mer komplekse bakgrunner må du være svært kreativ og ha en sterk estetisk sans.

#3 Velg originale rekvisitter

Dette er selvsagt ikke obligatorisk. Vi kan presentere manikyren svært flott bare ved å posere med hendene. Men husk at en rekvisitt kan gjøre det mye enklere å ta en god nailfie. Du kan presentere neglene på en kveldsclutch, ved å legge hendene på hoften, ved å holde en frukt eller en flaske neglelakk.

#4 Øv på å posere med hånden

Enn så rart det høres ut, er den naturlige og samtidig slankende posisjonen til hendene i en nailfie ikke så enkelt å få til. Det er mye enklere om vi bruker en rekvisitt, men med prøving og feiling og litt øvelse kan du klare deg uten. Det er viktig å løfte hendene før hvert bilde og la blodet strømme ut av dem – slik unngår vi at huden ser rød og misfarget ut.

#5 Øv på foto i serier

Selv profesjonelle kan ikke ta et perfekt bilde på første forsøk. Tren opp ferdighetene dine ved å ta mange bilder i lignende vinkler, mens du husker alle de andre reglene selvsagt. Det kan hjelpe hvis kameraet ditt har et modus for kontinuerlig fotografering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *