Med Nanobrow Eyebrow Styling Soap, vil Øyebrynene Dine Alltid Se Fantastiske ut!

gel såpe for styling av øyenbryn nanobrow

Har du tynne og usynlige eller tykke og rotete bryn? Med Nanobrow Eyebrow Styling Soap kan brynene dine alltid se feilfrie ut. Den geleaktige såpen tilbyr 24-timers varighet, er enkel å påføre og krever ikke at du har vann i nærheten. Den omhyller hvert eneste hårstrå for å doble volumet. Se hvorfor den er verdt å ha i skapet.

Et produkt som vil totalforvandle brynene dine

På tross av at du har tilbrakt masse tid på å fylle inn og pleie brynene dine er du kanskje fortsatt misfornøyd med hvordan de ser ut? Da har du sikkert ikke prøvd Nanobrow Eyebrow Styling Soap enda! Dette produktet vil forvandle brynene dine. Fluffy, glansfylte, perfekt formede. Såpen fra Nanoil holder brynene i sjakk hele dagen, og å bruke den er ren nytelse fordi gelekonsistensen ikke forårsaker klumper eller hvitt belegg. Du kan få fluffy bryn eller såpebryn på minutter. Nanobrow Eyebrow Styling Soap er brilliant både til dag- og nattsminke som må vare hele natten.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – øyenbrynsåpe

Hva gjør egentlig Nanobrow Eyebrow Styling Soap?

Det umulige finnes ikke med Nanobrow Eyebrow Styling Soap! Produktet vil tilføre volum til de tynneste og korteste brynene. Hva gjør egentlig såpen? Takket være en presis børste dekker den til selv de korteste hårene. Brynene ser fyldigere, mer fluffy og synlige ut. Du kan også forbedre dem ved hjelp av en brynsblyant, pudder eller pomade. Det tilsatte glyserinet etterlater brynene glansfylte og perfekt fuktige og sterke.

Hvordan bruker man Nanobrow Eyebrow Styling Soap?

Bruk spolen for å dra opp litt såpeprodukt – du trenger ikke blande med vann! – og børst produktet gjennom øyebrynene ved å sørge for at de er jevnt dekket til. Bruk raske børstestrøk med oppoverbevegelser, litt ut mot siden. For bedre effekten kan du børste hårene nedover først. På denne måten er du sikker på at brynene er helt dekket. Som siste hånd på verket kan du gli spolen over en siste gang for å mykgjøre de øverste kantene og forskarpe tuppen på brynene. Voila!

Er såpen fra Nanobrow bra for sensitiv hud?

Det er den! Denne milde, glyserinbaserte såpen er trygg for sensitiv hud. Den forårsaker ikke irritasjoner, rødhet eller tørrhet. Glyserin beskytter hårene, tilfører fuktighet og glans. Nanobrow Eyebrow Styling Soap er formulert uten skadelige kjemikalier.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap: effekter

  • Fyldig utseende, tykke, fluffy bryn
  • Fuktige og glansfylte brynshår
  • Kamuflerte tomrom
  • Kraftige brynsbuer
  • Laminert utseende
  • Øyedefinering
  • Formuleringen trenger ikke blandes med vann
  • 24-timers varighet
  • Passer alle typer øyebrynshår
  • Passer til alle anledninger

gel såpe for styling av øyenbryn nanobrow