Nanobrow Lamination Kit for DIY øyenbrynslaminering – rask og enkel behandling hjemme

Om du ser etter en enkel måte å definere øyenbrynene dine uten å måtte tegne dem hele tiden, må du absolutt vurdere å laminere øyenbrynene! Det bruker tioglykolsyre for å endre formen og posisjonen til øyenbrynshårene. Syren er nødvendig for å laminere øyenbrynene, ettersom det trekker inn i hårene og gir dem den nye formen som gjør denne stylingsmetoden permanent. Hvorfor har øyenbrynsstyling blitt en så populær skjønnhetsbehandling? Hvordan kan du gjøre det hjemme? Les videre for å finne ut mer!

øyenbryn laminering

Hva er øyenbrynslaminering?

Øyenbrynslaminering er en semipermanent skjønnhetsbehandling som gjøres for å løfte hårene for en fluffy, voluminøs look. Under behandlingen brukes en væske med tioglykolsyre for å løfte, tykne og forme brynene. Øyenbrynslaminering består av to steg, som innebærer å påføre en løftende og en nøytraliserende væske. Hele behandlingen tar ca. 45 minutter, mens resultatene varer i opptil to måneder. Avhengig av hva du liker, kan du enten gjøre det hjemme eller i en salong. I dagens artikkel fokuserer vi på DIY øyenbrynslaminering med en øyenbrynssett som er klart til bruk.

DIY lamineringssett – Nanobrow Lamination Kit

Om du vil spare tid på morgenrutinen din og samtidig sørge for at øyenbrynsrutinen din alltid er rask og enkel, er dette lamineringssettet det rette valget. Øyenbrynene dine forblir presist stylet, løftet og voluminøse i mange uker.

Nanobrow Lamination Kit er et profesjonelt sett med alle produkter og tilbehør som du trenger for å laminere øyenbrynene dine hjemme. Du kan glemme bustete øyenbryn med hår som stikker ut. Du får splitternye øyenbryn med sterkere og hydrerte hår helt på egenhånd. Du vil se at DIY øyenbrynslaminering er enkelt, gøy og tar mindre enn en time!

nanobrow lamination kit

Settet inneholder:

 1. øyenbrynslim
 2. aktivator
 3. nøytralisator
 4. 10 applikatorer
 5. børste
 6. spoolie
 7. bruksanvisning

Hvorfor er det bra å laminere øyenbrynene sine med Nanobrowsettet?

 • Øyenbrynene ser fullere og mer voluminøse ut – fordi hårene er jevne og børstet oppover vil de ser tettere og mer voluminøse ut.
 • Langvarige resultater – resultatene av øyenbrynslamineringen du gjør hjemme varer vanligvis i 4 til 6 uker, noe som betyr at du ikke behøver å bruke øyenbrynsprodukter hver dag – øyenbrynene dine ser vakre ut selv uten sminke!
 • Enklere styling – etter behandlingen vil hårene allerede ha rett fasong, slik at det er enklere å style og fiksere dem.
 • Se yngre ut – øyenbrynsløft påvirker fasongen til brynene, løfter dem for å gi brynene dine mer definisjon, får øynene dine til å se større ut og gjør at du ser yngre ut.

DIY øyenbrynslaminering – Resultater

Øyenbrynslaminering gir en tykkere look, sunn glans og forbedrer fasongen til brynene dine, slik at øynene dine fremheves.

 • Øyebrynene dine vil se tykkere og mer voluminøse ut enn noen gang før, i tillegg til at de blir glattere og får glans.
 • Øyenbrynslaminering hjelper med å legge hårene i riktig retning, og det er vi som tar kontroll over prosessen. Behandlingen gir en løftende effekt for at øyenbrynene skal fremstå som mer voluminøse.
 • Øyenbrynslaminering hjemme temmer ikke bare bustete hår, men definerer også øyenbrynenes fasong for at brynene blir seende bedre ut. Brynene dine blir mer symmetriske og tomrom mindre synlige.
 • Etter lamineringen blir øyenbrynene tøffere og mer voluminøse. Resultatene varer i flere uker, avhengig av hvor raskt håret vokser. 

I tillegg hjelper øyenbrynslamineringen med å gjøre tynne områder i øyenbrynene mindre synlige, slik at du får mer symmetriske bryn.

Hvor kan du kjøpe lamineringssettet fra Nanobrow?

Du finner det i gode kosmetikkbutikker (f.eks. Douglas), salonger, nettbutikker og på merkets offisielle nettside, nanobrow.no.

Å laminere øyenbrynene hjemme er et godt valg for de som vil ha øyenbryn som ser naturlige ut og er permanente, samt vil ha en enklere øyenbrynsrutine. Prøv den mest trendy øyenbrynslooken uten salongbehandlinger med Nanobrow Lamination Kit!

laminere bryn