Rangering av de 7 beste falske klyngevippene for hjemmepåføring

Jakten på de perfekte, naturlige øyenviftene virker endeløs. Kvinner prøver ulike produkter og behandlinger for å oppnå den effekten de alltid har drømt om. Naturlige vipper varer bare i 3 måneder. Da må de vike for nye vipper. Så klyngevipper for hjemmepåføring virker som den beste måten å få tykkere øyevipper på!

Rangering av gjør-det-selv vippeforlengelser – de sikrer at du kan oppnå målet ditt!

Skjønnhetsmarkedet utvikler seg hele tiden. Så det er ikke overraskende at kvinner følger med på de nye trendene og utgivelsene med stor interesse og oppmerksomhet. Utseendet til klyngevipper for påføring hjemme vekker absolutt interesse. Gjør-det-selv vippeforlengelser? Takket være de falske klyngevippene er det ikke bare mulig, men også enkelt!

Dette produktet er en virkelig revolusjon innen vippestyling. Det sikrer at du kan oppnå spektakulære resultater på bare noen minutter.

Flere skjønnhetsmerker har begynt å slippe sine produkter. De overgår seg selv med ideer om hvordan de skal tiltrekke seg kvinners oppmerksomhet. Markedsføringsinnsatsen er stor. På grunn av dette lurer kvinner i økende grad på hvilke klyngevipper som faktisk fortjener oppmerksomhet.

Derfor har denne rangeringen produkter fra ulike merker. Alle disse klyngevippene er designet for gjør-det-selv påføring hjemme. Alle er også ment å sikre rask, enkel og varig påføring.

Likevel kan du se noen forskjeller mellom settene. Det er detaljene som avgjør om påføringen faktisk vil være enkel og hyggelig, eller om den vil forårsake litt mer trøbbel.

Klyngevipper for hjemmepåføring – hvilke produkter skiller seg ut?

Valget av klyngevipper for gjør-det-selv-påføring kan være ganske problematisk for de fleste kvinner. Lokale og nettbaserte skjønnhetsbutikker bugner av produkter fra ulike merker. Alle kan virke fristende å prøve.

Du bør huske at mange produsenter ikke klarer å oppfylle forventningene og holde løftene i virkeligheten. Derfor er vi her med våre forslag som kan møte forventningene dine!

1. Nanolash klyngevipper – DIY Vippeforlengelser

Rangeringen begynner med den sterkeste kandidaten. Det er, uten tvil, gjør-det-selv vippeforlengelsene fra Nanolash. Merket leder an med et mangfold av øyevippepleie- og stylingprodukter.

Nanolash har nylig lansert DIY Vippeforlengelser for hjemmepåføring. Produktet mottok umiddelbart ekstremt positive mottakelser fra kvinner. I tillegg er damene ivrige etter å dele positive anmeldelser på nettet.

DIY Vippeforlengelser kommer enten i et sett eller enkeltvis. Esken inneholder 36 klyngevipper. I gjennomsnitt krever én påføring bruk av 4 klyngevipper. Som et resultat vil du med én eske kunne sette på 4 ganger. Eller mye mer hvis du bestemmer deg for å gjenbruke vippene – mange anmeldelser indikerer at Nanolash klyngevipper er gjenbrukbare.

I tillegg er det et stort utvalg av klyngevipper å velge mellom. Hver eske inneholder vipper i 3 lengder: 10, 12 og 14 millimeter. De kommer også i 8 stiler å velge mellom. Dette gir ubegrensede muligheter for å style øyevippene. DIY Vippeforlengelser fungerer godt både for Russian Volume-vipper, men også som milde vippeforlengelser for daglig bruk.

DIY Vippeforlengelser kommer i en stilig, iøynefallende eske, som beskytter dem mot skade under transport og gir en praktisk oppbevaring.

Det er verdt å merke seg at et komplett sett for vippeforlengelser også er tilgjengelig for salg. Det inkluderer – i tillegg til klyngevippene:

  • Nanolash binder – den brukes til å lime klyngevipper og blir klebrig på bare 30-60 sekunder
  • Nanolash forsegler – den hjelper til med å fjerne det klebrige laget som binderen etterlater seg
  • øyevippetang – laget av rustfritt stål
  • en fjerner – den lar deg fjerne klyngevippene uten problemer.

DIY Vippeforlengelser er et premiumprodukt. Disse myke og lette klyngevippene blander seg perfekt med naturlige vipper. De som har sensitive øyne kan også bruke av dem! De falske klyngevippene fra Nanolash gir ikke irritasjon eller allergiske reaksjoner. De passer perfekt til øyet og fremhever kraften i hele blikket. Påføringen tar 10 minutter, og effektene varer opptil 5 dager – uansett hva.

Gitt de ovennevnte fordelene, er det ikke rart at DIY Vippeforlengelser fortjener førsteplassen i rangeringen vår!

2. Amor Lashes QuickLash Starter Kit

Amor Lashes er et merke som også har som mål å gjøre det enklere for kvinner å få en vifte av fulle vipper. Likevel fortjener ikke Amor Lashes sin klyngevipper å kalles leder av denne rangeringen.

Det viser seg at påføringen av disse klyngevippene kan være litt mer utfordrende enn med Nanolash sin klyngevipper. Dette skyldes designet av limet, som kommer med en lite presis applikator. Dette kan forårsake noen vanskeligheter ved påføringen. Det er velkjent at ujevnt påført lim gjør det umulig å påføre de falske vippene riktig.

Tross disse ulempene kan Amor Lashes QuickLash Starter Kit vekke interesse. Settet inneholder klyngevipper av C-krølltype i 3 forskjellige lengder. I tillegg inneholder settet også de nødvendige tilbehørene.

Produsenten hevder at effektene av én påføring skal vare opptil 5 dager. Men dette er i stor grad avhengig av riktig påføring. Ettersom kvinner kan oppleve problemer med dette, kan vi anta at disse klyngevippene er designet for de kvinnene som allerede har noe erfaring fra før.

3. Lilac St Intro Starter Kit

Klyngevippene fra Lilac St Intro Starter Kit er neste på listen. Dette er et ganske klassisk og enkelt sett for nybegynnere. Det lar deg gjøre dine egne vippeforlengelser på ganske kort tid.

Produsenten indikerer at det skal ta omtrent 15 minutter å påføre disse ferdiglagde vippklyngene. Men du må forberede vippene skikkelig. Ideelt sett bør du krølle dem først med en vippetang og deretter legge på et lett lag med mascara. Dessverre, i motsetning til Nanolash son klyngevipper, har de fra Lilac St ganske tykke børster. De gir en WOW-effekt, men å blande dem med dine naturlige vipper kan være vanskelig.

Lilac St Intro Starter Kit inkluderer klyngevipper i 5 lengder – fra 8 til 18 millimeter. Men ikke alle stiler kommer i samme lengder. Noen typer kommer bare i 2 lengder, som 10 og 12 millimeter. Dette kan begrense muligheten til å tilpasse stilen sånn som du vil.

De falske vippene fra Lilac St er holdbare. De skal vare i omtrent 4 dager. Men det tar litt tid å ta vare på dem skikkelig. Det er heller ingen klar informasjon om de er gjenbrukbare – anmeldelsene er sterkt delt i denne saken.

4. Invisi-Lash Kit fra TATTI

Fjerdeplassen i denne rangeringen tilhører Invisi-Lash Kit fra TATTI. Disse klyngevippene for gjør-det-selv-påføring er lette og myke. Disse klyngene er tilgjengelige i tre lengder. I tillegg til de falske vippene inkluderer settet de nødvendige tilbehørene for påføring. Men anmelderne påpeker at den medfølgende applikatoren ikke har den beste formen. Dette kan igjen gjøre hele prosessen med å påføre vippene vanskeligere.

Produsenten sier at vippene kan påføres på bare 10 minutter. Effektene av én påføring skal vare i flere dager. I tilfellet med DIY Vippeforlengelser fra Nanolash kan du nyte så mye som 5 dager med vippebruk. Dessverre gir ikke Invisi-Lash Kit fra TATTI et klart svar på dette området.

Noen brukere påpeker også at settet kom til dem i mindre enn perfekt stand. Dessverre har ikke TATTIs Invisi-Lash Kit kvalitetsinnpakning, sånn som klyngevippene fra Nanolash. Den dårlige kvaliteten på emballasjen gjør også at det er vanskelig å oppbevare klyngevippene etter å ha åpnet dem.

5. Lashify Starter Kit

På femteplass har vi vippene fra Lashify Starter Kit. Disse klyngevippene for hjemmepåføring skiller seg ut med sin mykhet og letthet. Som hos de andre produsentene kan du velge mellom flere stiler og lengder.

Lashify Starter Kit kommer med tilbehør for enkel gjør-det-selv vippeforlengelse. Produsenten sier at påføringen kan fullføres på 10 minutter. Men brukere kan ikke bekrefte dette i anmeldelsene sine. De sier at det første forsøket på å påføre klyngene ikke var det enkleste. Det er verdt å merke seg at sånne anmeldelser ikke dukker opp med vippklyngene fra Nanolash. Dette har stor betydning, siden settet fra Lashify er det dyreste produktet av denne typen på skjønnhetsmarkedet, og pakken inneholder bare 10 klyngevipper. Dette betyr at hvis den første påføringen mislykkes, må du bestille en refill-pakke for å prøve igjen. Det er ikke billig og inneholder også bare 10 klynger.

Holdbarheten i seg selv er heller ikke bra. Produsenten beskriver det som «flere dager». Så det er ikke tydelig angitt om de vil vare i 2, 3 eller kanskje 5 dager. Du må også gjøre alt for å unngå å utsette klyngene for skade. En levetid på noen få dager til prisen av semi-permanente salongvippforlengelser er ikke akkurat fordelaktig her.

6. The KISS Falscara Starter Kit

KISS Falscara Starter Kit har falske vipper som er litt annerledes enn alle andre. De er tynne og så delikate som fjær. Dette betyr at samtidig som de ser naturlige ut, kan de være ganske sårbare for skade. Du bør håndtere dem veldig forsiktig.

Klyngevippene fra merket KISS kan påføres på bare 10 minutter. Brukerne ser ut til å bekrefte dette. Men det er noen reservasjoner angående den påståtte holdbarheten. Produsenten hevder at vippene fra KISS Falscara Starter Kit kan vare opptil 5 dager. I anmeldelsene sier imidlertid brukerne tydelig at for noen av dem, begynte vippene å miste formen etter bare 2 dager.

Klyngevippene kommer i forskjellige størrelser og stiler å velge mellom. Dermed kan du, med de falske vippene fra KISS skape det utseende du ønsker. Du kan bruke dem til å lage russiske volumvipper, men også delikate vippeforlengelser for daglig bruk. Men holdbarheten til dette produktet er ganske tvilsomt, i motsetning til klyngevippene fra Nanolash.

Du bør også vite at klyngevippene fra dette merket bør påføres med en «overnighter» som selges separat hver kveld for å forlenge holdbarheten. Men denne nattkremen gjør klyngene uegnet for gjenbruk når du først har tatt dem av.

7. Glamnetic Lash Extension Kit

Glamnetic Lash Extension Kit sine gjør-det-selv klyngevipper kommer i flere størrelser og stiler å velge mellom.

Disse vippene kan påføres på 15 minutter. Dette er litt lenger enn for eksempel DIY Lash Extensions fra Nanolash. Dessuten rapporterte noen brukere problemer med formen på applikatoren som er inkludert i settet. Spissen virker ikke å være designet for å gripe tynne og delikate vipper.

Likevel er Glamnetic Lash Extensions Kit verd å se på. Du kan lage hvilken som helst stil du ønsker ved å bruke disse falske vippene. De er ganske tynne, så man må kanskje bruke flere klyngevipp per påføring.

Dessverre indikerer ikke produsenten tydelig hvor lenge de kan være på øyet. Det understrekes bare at klyngevippene fra Glamnetic Lash Extensions Kit kan være på i flere dager. Nanolash-vippene kan du ha på i 5 dager eller mer. Her må du imidlertid eksperimentere litt. Dette er absolutt en av de største ulempene.

DIY-vippeforlengelser – hva lærte vi av rangeringen?

Denne rangeringen er en sammenligning av 7 produkter for enkel gjør-det-selv vippeforlengelse. Den inneholder et utvalg av klyngevipper som er praktiske å påføre, men som skiller seg litt i detaljene.

DIY Eyelash Extensions fra Nanolash er lederen på dette området. Disse klyngevippene skiller seg betydelig ut fra konkurrentene. Med dem har du full frihet når du styler vippene dine.

Damer, når du tar ditt endelige valg, bør du først og fremst styres av dine egne behov og preferanser. På denne måten vil du kunne skape et vippeutseende du drømmer om.