Rouge Infusion Lip Stain fra Sephora – Hva er fordelene og hvordan bruker man den?

Det finnes mange kosmetiske produkter på markedet, og hvert av dem har forskjellige egenskaper og bruk. «Lip ink» er en kosmetisk nyhet som kombinerer elementer fra lip gloss og flytende leppestift. Gjennom oppbyggbar dekning har man muligheten å matche leppesminken til sine behov. Lip ink-trenden ble started av Sephora med deres nye kosmetikkolleksjon – Rouge Infusion.sephora.jpg

Hva er fordelene med lip ink?

Rouge Infusions kvaliteter er: flytende konsistens som ikke tynger ned leppene, langvarig effekt og innovativ formel sikrer flott dekning uten klissete rester. Ved å lansere en lip ink-kolleksjon, har Sephora løst de største problemene til alle kvinner som misliker leppesminke ved å gi dem:

  • tekstur og applikator lettere dekning,
  • formel som ikke sklir ut, uten klissete rester,
  • perfekt dekke,
  • lettere sminkefjerning,
  • ikke-irriterende og ikke-belastende ingredienser,
  • farge som varer opptil 10t.

Muligheten til å påføre et tynt lag av produktet lar deg matche nyansen (fra lysere til mørkere) til anledningen, andre sminkeelementer og når på dagen det er. Sephora tilbyr fjorten nyanser av Rouge Infusion Lip Ink.

Hvordan bruke Rouge Infusion av Sephora?

Både varigheten og intensiteten til lip ink øker for hvert lag. Denne innovative løsningen er et nikk ikke bare til profesjonelle make-up artister, men også vanlige brukere av leppeprodukter. Avhengig av hvilken effekt du ønsker, kan du påføre ett eller flere lag. Ett enkelt lag med lip ink gir en subtil effekt med lys farge, men påføring av flere lag med noen sekunder mellom intensiverer fargens dybde. Takket være oksideringen til den pigmenterte formelen, tørker lip ink på et øyeblikk og gir langvarig effekt.

Hvem anbefales lip ink for?

Sephora lip ink er for alle, fra profesjonelle make-up artister til sminkeelskere. Rouge Infusion vil definitivt gjøre kvinner som forventer langvarig effekt (uten å måtte fikse leppesminken på arbeid eller på festen), lettvint bruk (takket være lett påføring og ingen klissete rester) og som vil ha et produkt som passer deres behov, fornøyd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *