Rett fra hårsalongene! Keratinhårmaske fra Nanoil

Nanoil keratin hårmaske

Kjenner du hemmeligheten bak nydelig hår? Frisørene er enige: det er keratin. Si farvel til splittede tupper og skadet eller kruset hår. Du kan pleie håret ditt som en profesjonell. Prøv Nanoil Keratin Hair Mask.

Mange kvinner tror at vakkert hår kun er oppnåelig med jevnlige salongbehandlinger. De kunne ikke tatt mer feil. Åpenbart er det essensielt å stusse tuppene, men å pleie håret kan man gjøre like bra hjemme. Du trenger bare passende produkter. Ideelt sett produkter som proffene sverger til. Nanoil Keratin hair Mask er et eksempel, og et brilliant alternativ til keratinbehandling i salong.

Nanoil-masker: kraften av naturen for håret ditt!

Nanoil lanserte først oljebehandlinger for håret. Merket bestemte seg for å lansere flere produkter, inspirert av naturlige stoffer som keratin. Dette proteinet er hovedingrediensen i en Nanoil-maske for skadet hår. Den har vunnet kvinners hjerter og tatt kosmetikkmarkedet med storm. Er dette hemmeligheten bak sunt, vakkert hår? Ja, for håret er laget av keratin. Mangel på keratin påvirker håret raskt, så tilføring av keratin er den enkleste måten å gjøre håret sterkere på. Å bruke Nanoil Keratin Hair Mask og andre keratinrike produkter fra Nanoil er den beste måten å gjøre dette på.

Fordeler ved Nanoil Keratin Hair Mask

I tillegg til å være rik på keratin, har den reparerende masken fra Nanoil noen andre egenskaper også. Mer enn noe annet er den ekstremt lettvektig, og du kan merke etter kun én behandling at den kontrollerer krusning, glatter ut håret og gjør det enklere å børste, alt uten å være tyngende. Den ekte magien skjer senere, for noen behandlinger mer Nanoil Keratin Hair Mask:

  • fikser skader i hårstrukturen
  • styrker håret og motvirker splittede tupper
  • styrker hårsekkene for å unngå unødvendig hårtap
  • gjenoppretter helse, glans og silkemyke hårstrå
  • beskytter mot mekanisk skade
  • reparerer håret raskt og effektivt, slik at det ser vakkert ut igjen

Hvilke ingredienser er det i Nanoil Keratin Hair Mask?

Maskens egenskaper er dens største styrke, men det er ikke den eneste grunnen til at frisører anbefaler den. Oppskriften er nøye satt sammen for å skånsomt behandle håret, og derfor er den uten skadelige parabener, phthalater og mineraloljer. Den inneholder lettvektige silikoner, som ikke tynger håret og som er enkle å vaske ut: de beskytter håret mot skade og gjør det enklere å style.

Likevel er det keratin som er nøkkelingrediensen, og Nanoil bruker kun den beste versjonen av det, nemlig hydrolysert keratin: det har mindre partikler, slik at det kan trenge dypere inn i håret og ha sterkere virkning. Tilskuddet av panthenol (provitamin B5) gir en enkel oppskrift som tilfører håret alt det trenger.

Nanoil topp keratinmasker

Anmeldelsene er den beste beskrivelsen av Nanoil-masken!

Dette er den beste masken for skadet hår, det er sikkert. Fordi den inneholder proteinet som er hårets byggekloss, har masken et minimalt antall ingredienser, men er likevel maksimalt effektivt. Kvinner elsker den fordi den etterlater håret med et glatt lag og er veldig enkel å bruke: du påfører masken etter at du har vasket håret, venter i 15 minutter, og skyller vel. Masken virker fra første behandling og en flaske varer i et par måneder hvis du behandler jevnlig. Akkurat som de beste salongbehandlingene – Nanoil lar deg behandle håret som en profesjonell. Alt dette for en god pris. Nanoils mirakelmasker koster ikke mye.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *