Tips for å få tykke og lange vipper: Kosthold, oljer, serum

Uansett om du legger på vippeparykk, påfører en lengdevippemaske eller er langvarig fan av falske vipper, har du sannsynligvis ønsket å ha sunn, tykk og lang vipper. Det gode er at du har mange alternativer i å utforske for å oppnå løsningen du ønsker.

Med tanke på kosthold, oljer og serum har vårt team gått sammen for å gi deg de beste tipsene for å få tykkere og lengre vipper. Her vil du finne alle nødvendige trinn som du bør følge hvis du ønsker å se etter de beste resultatene.

Kosthold for å få tykkere og lengre vipper

Hvordan du ser ut har mye å gjøre med kostholdet ditt. Noen matvarer har godt av de beste næringsstoffene som gir deg sunnere hud og sunnere hår, og det er der dietten spiller inn.

For å få tykkere og lengre vipper, bør du spise næringsrike matvarer som er rik på omega-3, vitamin B6, C og E. Her er noen av de beste matvarer for å øke tykkelsen og lengden på vippene dine.

* Fisk: Fettfisk som laks, ørret og sardiner er rike på omega-3-fettsyrer som bidrar til å styrke håret. Omega-3 fettsyrer hjelper også håret til å vokse seg sterkere og tykkere.

* Kikerter: Kikerter er rike på vitaminer, mineraler og proteiner, som alle er nødvendige for veksten av vippene.

* Yoghurt: Yoghurt inneholder viktige næringsstoffer som kan hjelpe til med å forbedre vippens tykkelse og lengde. Yoghurt er også rik på biotin, som hjelper håret til å vokse sterkere og tykkere.

* Økologisk Eggeplomme: Eggeplommer er et godt kildemateriale til vitamin B6, som styrker hårsekkene og stimulerer veksten.

* Blomkål: Blomkål er rik på B-vitaminer og folat, som øker tykkelsen og veksten på vippene. Blomkål er også kjent for å styrke utsiden av håret, noe som fremhever dine vipper.

* Grønne Blader: Bladgrønnsaker som spinat, bladpersille og grønn salat er rike på vitamin A som er en del av vippenes oppbygging.

* Nøtter og frø: Nøtter og frø er en god kilde til mineraler, fettsyrer og vitaminer som bidrar til å styrke og beskytte vippene.

* Pålegg som eplecidereddik, olivenolje, kokosnøttolje, kokosnøttolje, solsikkeolje og avokado olje har mange fordeler for hår og vipper, som å øke styrken, mykheten, glans og vekst av vippene.

Bruk av oljer for å få tykkere og lengre vipper

Stramme og krøllete vipper er et felles tegn på tørre vipper og ekstern skade. Uansett årsaken, vokser ikke tørre vipper så raskt som ønskelig. I stedet må man fortsette å styrke og fukte røttene, noe som ellers kalles aromaterapi.

Ulike oljer har mange gunstige effekter på hud og hår. Både kaldepressede naturlige oljer og milt-oljer tynnes ut og går lett inn i huden, noe som er ideelt for å få tykkere og lengre vipper.

* Ricinusolje: Ricinusolje er kanskje den mest populære oljen som brukes til vippevekst og gir riktig styrking. Det har et bredt spekter av fordeler for hår, og det hjelper ikke bare med vekst, men også med å styrke håret.

* Arganolje: Arganolje er kjent for å hjelpe håret med å absorbere og holde fuktigheten, noe som stimulerer veksten. Det renser kutikulaen for å forhindre tørrhet og svekker ikke håret, og dermed letter det hele vippen.

* Jojobaolje: Jojobaolje er et naturlig alternativ som kan hjelpe med å øke veksten og fukte vippene. Den er sikker å bruke daglig og er også kjent for å hjelpe til med å forhindre tørrhet og splitte ender.

* Mandelolje: Mandelolje er kjent for å være rik på vitamin E og andre næringsstoffer, noe som gir naturlig skjønnhet til håret. Det er uten skadelige bivirkninger og hjelper også med å fukte håret.

* Hvitløksolje: Hvitløksolje har mange helbredelsegenskaper og kan hjelpe med å stimulere veksten av vippene. Den kan hjelpe med å motvirke ytre miljøeffekter og tørrhet, og forhindre at håret faller ut.

* Amlaolje: Amlaolje er rik på antioksidanter og vitaminer, og hjelper til å styrke og fornye vippevevet. Amlaolje er også rik på fettsyrer som hjelper til å holde håret fuktig og smidig.

* Lønnesirupolje: Løvetann-sirupolje er kjent for å styrke håret og hjelpe med å øke veksten. Det gir fuktighet, mykhet og glans til vippene.

Serum for å få tykkere og lengre vipper

Noen ser serier er spesielt designet for å få tykkere og lengre vipper. Disse serum har flere forskjellige komponenter som hjelper i prosessen. Det anbefales å bruke dem i kombinasjon med en av de ovennevnte oljene, slik at du får de beste resultatene.

* Castorolje: Castorolje er et allment kjent ekstrakt som brukes ofte for foryngelse og hårvekst. Det virker som en god katalysator for veksten av vipper.

* Arginin: Arginin er en aminosyre som er nødvendig for å legge til ekstra styrke og glans på vippene. Det er også kjent for å