Vanlige feil å unngå når du påfører øyevipper

Du har kanskje lagt merke til at falske øyevipper er på alles vipper i disse dager, og med god grunn. Ikke bare kan de gi et dramatisk, glamorøst utseende, men de kan også forbedre utseendet til de med naturlig tynne eller spredte øyevipper. Likevel, det kan være skummelt å prøve å påføre dem selv. Her er noen vanlige feil du bør unngå når du bruker falske øyevipper.

#1: Du klipper ikke vippene til den riktige størrelsen

Før du selv begynner å påføre lim, er det viktig at du klipper vippene til den riktige størrelsen. Hvis du ikke gjør dette, kan vippene se unaturlige ut, og de kan til og med være ubehagelige å ha på. Sørg for å måle vippene mot dine egne naturlige vipper og klipp av overflødig lengde fra det ytre hjørnet.

#2: Du bruker for mye eller for lite lim

En annen vanlig feil er bruk av for mye eller for lite lim. For mye lim kan få vippene til å se klumpete ut, mens for lite lim kanskje ikke holder dem på plass. Bruk en limapplikator eller en bomullspinne for å påføre en tynn, jevn stripe med vippe lim langs vippekanten. Husk å legge litt ekstra lim på endene, da dette er områdene som vanligvis løsner først.

#3: Du setter på vippene for tidlig

Det kan være fristende å legge på vippene så snart du har påført limet, men dette kan føre til at de ikke holder seg. I stedet bør du vente omtrent 30 sekunder til minutt etter at du har påført limet, slik at det blir litt seigt. Dette vil hjelpe til å sikre at vippene fester seg ordentlig og holder seg gjennom dagen.

#4: Du glemmer å krølle dine naturlige vipper

Selv om det kan virke som et unødvendig trinn, er det viktig å krølle dine naturlige vipper før du påfører de falske. Dette vil hjelpe de falske vippene til å blande seg mer naturlig med dine egne og også forhindre at de ser ut som to separate sett med vipper.

#5: Du glemmer å påføre mascara

Et lag med mascara kan bidra til å blande de falske vippene med dine naturlige. Påfør mascara før du legger på de falske vippene for en mer naturlig look. Men vær forsiktig hvis du planlegger å gjenbruke vippene, da mascara kan gjøre dem vanskeligere å rengjøre og forkorte levetiden deres.

#6: Du bruker ikke riktig verktøy

Det kan være vanskelig å påføre falske vipper bare med fingrene. Benytt deg av de verktøyene som er tilgjengelige for deg, som vippeapplikatorer eller pinsetter. Disse verktøyene kan hjelpe deg å få en mer presis påføring, noe som kan være spesielt nyttig hvis du er nybegynner.

#7: Du fjerner vippene feil

Når du er klar til å ta av vippene, kan det være fristende å bare rive dem av. Men dette kan ikke bare skade de falske vippene, men også dine egne naturlige vipper! Før du fjerner vippene, bør du alltid myke opp limet med en olje-basert makeupfjerner. Deretter kan du forsiktig fjerne vippene fra det ytre hjørnet og innover.

Det er ikke alltid lettvint å påføre falske vipper, men ved å unngå disse vanlige feilene kan du bidra til å gjøre prosessen litt enklere. Husk at øvelse gjør mester, så ikke bli motløs hvis du ikke får det til på første forsøk. Med litt tålmodighet og øvelse, vil du snart kunne påføre falske vipper som en proff!