Avkrefting av myter om hybridmanikyr

Populariteten til hybridene er forbundet med de mange usanne teoriene og falske påstandene som blir assosiert med den. Hybridmanikyr har sine tilhengere og motstandere, og slik oppsto meningsforskjellene. Det er på tide å snakke om alle disse mytene om hybridmanikyr, og få litt klarhet i ting. Her er fire myter om hybridmanikyr. Kjenner du til dem? Eller kanskje du trodde på dem?hybridmanikyr.jpg

MYTE 1. Hybridmanikyr skader neglen

Prøvde du hybridmanikyr og opplevde at neglene ble svake, porøse og svært skadet? Tror du det er på grunn av hybridmanikyren? Feil. Godt utført hybridmanikyr skader ikke neglen. Skadene oppstår kun hvis manikyren ble feil utført. Unødvendig pussing av neglen før neglelakken tas på, fjerning av neglelakk ved å file den ned (i stedet for å løse den opp), neglelakk med lav kvalitet og av ukjent merke – alt dette har skadelig innflytelse på neglene. Ikke rart at neglene er tynget ned etter en slik ukyndig utført behandling. Når det gjelder skade av neglen bidrar også… en annen av mytene.

MYTE 2. Hybridmanikyr kan brukes non-stop

Alle negler trenger hvile fra hybridmanikyr og for å regenerere seg selv. De som utfører neglebehandlinger profesjonelt vil informere deg om at neglene må hvile fra hybrid. Det anbefales å ta 2-3 ukers pause, hvor man gir ordentlig næring til neglen med for eksempel kalsium, proteiner eller oljer (jojobaolje virker veldig bra). Det anbefales også japansk manikyr og håndmaske av parafin i disse pausene.

MYTE 3. Hybridmanikyr trenger ikke å være dyrt

Original hybridlakk tynger ikke ned neglen, fordi den ikke trenger å pusses. Fjerning av original hybrid skaper heller ikke problemer fordi laget på neglen løser seg om nesten fullstendig i løpet av 3-5 minutter. Produkter som bare imiterer hybrid krever mye mer arbeid og skader neglen etter en gangs bruk. Så hybridmanikyr kan ikke være billig, fordi vi da får produkter av lavere kvalitet, som ikke engang ligner på virkelig hybrid.

MYTE 4. Hybridmanikyr kan fjernes hjemme

Fjerning av hybridmanikyr er øyeblikket da neglene er mest utsatt for skade. Ukyndig fjerning av hybridmanikyr kan uroe selve neglestrukturen og skade den. Det er vanskelig å fjerne hybrid selv, og alle forstyrrende metoder som filing, striping, knusing og peeling av neglelakken kan skade neglen sterkt. Det er grunnen til at det er best å få hybrid manikyr fjernet av en som er profesjonell.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *