Brune lepper – topp trend den kommende sesongen

kylie-jenner.jpgHver ny sesong bringer noe nytt og friskt til motetrendene. Noen av oss venter utålmodig, andre mer motvillig, for trendene som foreslås av verdensberømte stylister, stjerner og kjendiser. I det siste har moteverdenen blitt tatt med storm av trenden med brune lepper. Hvor kommer denne trenden fra? Vil den øke i popularitet og erstatte selve klassikeren – røde lepper?

Som vanligvis er tilfelle med de siste sminketrendene, oppnådde brune lepper sin popularitet ved at kjendiser har rost dem i media. Brune lepper er varemerket til Kylie Jenner; amerikansk kjendis og modell som hovedsakelig er kjent fra realityprogrammer. Andre kjendiser som satte brune lepper på kartet er blant annet modellen Gigi Hadid og sangerne Beyonce og Rihanna. Alle kvinner vil ha brun leppestift i vesken, akkurat som idolene sine.

Nyanser av brunt var på topp en gang på nittitallet. Kombinert med jeans og rutete skjorte var det en markør for datidens mote. Nå for tiden er brun leppestift på vei tilbake på en mye mer feminin måte. Som en trend som ble introdusert og skapt av femininitetsikoner og internettsjerner er det en svært dristig sminkelook som en dag kan erstatte tradisjonell rød leppestift. Den gir femininitet, sex appeal og uttrykksfullhet til ansiktene våre på en veldig lignende måte som rød leppestift, men er mye mer naturlig.

Fargevalget er virkelig stort, fordi Colouristic paletten med brune nyanser er ganske bred. For mindre eventyrlystne kvinner med lys hud er det beste den tradisjonelle nude eller cappuccino. Beigenyanser er best for å fremheve subtil hverdagssminke, og trekker ikke oppmerksomheten bort fra øynene. Modigere damer kan, steg for steg, gå bort fra de subtile nyansene til de mye mørkere. Mørkebrun leppestift vil kun kle deg hvis den er valgt i henhold til hudtonen din. Du må finne din perfekte brune leppesminke gjennom prøving og feiling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *