Collistar Ti Amo 500, Flekkete Kosmetikk

Hva kan skje når et kosmetikkmerke samarbeider med et bilmerke? Det virker så urealistisk at det er vanskelig å tro på samarbeidet mellom Collistar og Fiat. To uavhengige merker i to fullstendig forskjellige bransjer begynte å samarbeide på begynnelsen av dette året for å skape noe unikt og uforventet – TI AMO 500!collistar.jpg

Flekkete femininitet og uavhengighet

Samarbeidet mellom Collistar og Fiat brakte en kosmetikkolleksjon signert med logoen til begge merkene. Ti Amo 500 er en eksplosjon av farger, uavhengighet, optimisme, naturlig skjønnhet og femininitet i ett. Denne uvanlige kombinasjonen av lidenskap for sminke og biler legges lett merke til i sølvkolleksjonen av kosmetikk fra Collistar. Fra nå av kan du uttrykke din kjærlighet til Fiat 500 med sminke!

Hva kan Ti Amo 500-kolleksjonen tilby?

  • Strobing Look – i paletten til produktene i denne kolleksjonen finner vi et av de mest overraskende produktene, som refererer til de nyeste sminketrendene. Rouge, highlighter og øyenskygge er en trippel kraft av kosmetikk nødvendig for ansiktscontouring med strobing.
  • Wet & Dry Effect Eyeshadow – bilinspirasjonen kan også finnes blant øyenskyggene. En uvanlig løsning av øyenskygge for dobbel effekt – påført tørr for å fremheve øyelokket, mens man bruker våt kost for intens farge.
  • Silk Effect Eyeshadow – to nyanser av perleaktig øyensminke for å gi en effektiv finish etter første påføring er enda et produkt fra de to merkene. Sensuell highlight for øyelokket sikrer glatthet og mykhet.
  • Art Design Mascara – mascara laget under navnet til begge merkene garanterer definisjon, en forførerisk look og panoramisk effekt.
  • Professional Eyeliner – svart eyeliner som er presentert blant nyhetene til serien er et intenst svart og presist verktøy for ekstremt glamorøs effekt.
  • Instant Volumelong-Lastingshine Lip Gloss – to nye nyanser av ultra-glansful formel for leppene, en beriket med mikroperler og den andre med ekstrem glans.
  • «Art» for the Lips Lipstick – leppestift beriket med vitamin E, bivoks og mangosmør er et nærende produkt beregnet på kvinner som liker fargen til røde bær på leppene sine.
  • Bronzer – det nyeste pudderet med lett formel skal gi fløyelsaktig perfekt og sanseløs finish for unik sminke under fanene til Collistar og Fiat.
  • Gloss Nail Lacquer Gel Effect – begge merkene bestemte seg for å berike paletten med fire nye, livlige og langvarige neglelakker med geléformel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *