Farg leppene dine! Phyto-Lip Twist pomade med farge

For dem som elsker perfekt sminke har Sisley utviklet Phyto – Lip Twist, en XXL leppepomade. Enhver som setter pris på perfekt leppesminke vil bli fornøyd med dette produktet. I tillegg kan vi velge blant flere forskjellige nyanser.

Phyto – Lip Twist fra Sisley er et svært hendig og praktisk produkt som også er effektivt. Det passer i den lille jeanslommen eller toalettvesken. Ett produkt består av 2,5 gram produkt. Vi bruker det som en vanlig leppestift: Alt du trenger er ett strøk for å farge leppene. Du kan påføre ett eller flere lag, avhengig av hvilken effekt du vil oppnå.sisley.jpg

Sisley sørget for at hver av oss kan finne sin perfekte farge. Phyto – Lip Twist er tilgjengelig i 15 forskjellige nyanser av rødt, brunt, rosa og lilla. Disse nyansene er: Nude, Baby, Peach, Pinky, Berry, Cherry, Coral, Candy, Chestnut, Sugar, Litchi, Melon, Poppy, Love, Nut. Alle fargene er intense, saftige og dype. Noen har glødende partikler og noen bare lett glød; for sistnevnte kan du påføre lipgloss for å berike fargen og gjøre leppene optisk større.

Phyto – Lip Twist fra Sisley er svært glatt å påføre, blekner ikke og gnis ikke av i løpet av dagen. Produktet farger ikke bare leppene, men har andre egenskaper i tillegg. Takket være de vegetabilske ekstraktene gir den leppene næring og fuktighet, gjør dem glattere og beskytter dem mot tørrhet og UV-stråling. Vil du at leppepomaden din skal vare lenger, så dekker du leppene med foundation og pudder før påføring, og etter påføring bruker du en bomullspad eller tørkepapir for å fjerne overflødig produkt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *