Foryngende sminke – hvordan få ansiktet til å se yngre ut?

Det finnes mange sminketeknikker, men hver av dem er basert på en enkel regel – du kan hindre eller hjelpe deg selv. Foryngende sminke har noen få regler i forhold til kosmetikk og deres påføring som du bør vite. Hvordan skape sminke som får deg til å se yngre ut og gir deg et glødende utseende?

FOUNDATION

Det er en stor feil å droppe foundation – en god foundation nøytraliserer hudtonen og gir den et glødende utseende. Det er svært relevant hvilken type produkt du bruker. Det viktigste er å matche foundationen med hudtonen, verken for lyst eller mørkt. Det er flott med lett lysnende foundation. For kvinner over 50 år er det best med produkter med tykk og kremete konsistens, som inneholder rikelig nærende ingredienser.foryngende-sminke.jpg

CONCEALER

Av ukjente årsaker dropper mange kvinner concealer. Du bør huske at selv den beste concealer ikke dekker alle skjønnhetsfeil eller mørke ringer under øynene. Selv om huden din ikke har misfarginger eller kviser bør du i det minste påføre litt gul concealer rundt øynene. Dekke av selv de minste ringene under øynene kan forynge ansiktet betraktelig.

ROUGE

Påføring av rouge er ikke så lett, men å droppe dette steget innen sminken kan virke mot sin hensikt. Nøytralisering av hudtonen er viktig, men rødme oppstår naturlig i ansiktet og det kan være en fordel å kopiere dette i sminken. Naturlig rødme er ikke en rund, rosa prikk. Subtil påføring av rouge i passende nyanse kan ta år vekk fra ansiktet ditt, fordi alle unge jenter har rødme i kinnene.

SOLPUDDER + HIGHLIGHTER

Contouring er svært viktig, siden du kan gi ansiktet ditt naturlig glød og skygge som optisk slanker ansiktet. Ikke vær redd for highlightere eller solpudder, men velg produkt nøye – for mange mørke produkter kan få deg til å se eldre ut. Subtile nyanser og delikat glødpåført og blandet i de riktige områdene vil få huden til å se sunn ut, og gi ansiktet kontur.

PUDDER

Altfor ofte glemmer vi å bevare hele sminken med pudder, og hvis vi husker det, er det med feil produkt. For det første bør pudderet være litt matt og lyst, altså mineral eller bambus. Svært matt eller tungt pudder kan tørke ut huden og gi en maskeeffekt. En god løsning er å også pudre i en lyserosa nyanse (ikke helt rosa) – det gir huden en sunn nyanse og mykheten til et barn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *