Fremhev skjønnheten din med Nanobrow brynserum

Før var det uttrykksfulle lepper som var på topp. Nå har plassen deres blitt tatt av øyenbryn, som bør være uttrykksfulle og stiliserte. Hva om ikke alle er heldige nok til å ha tykke og mørke øyenbryn? Med disse menneskene i bakhodet ble Nanobrow lansert.

nanobrow serum

Det er tilsynelatende ingenting som er mer magnetiserende enn et blikk som fremheves av vakre vipper og perfekt formede øyenbryn. Det er sant men… for mange kvinner var ikke naturen så generøs. Hvis du også er i denne gruppen vet du godt hvor vanskelig det er å gjøre brynene effektivt tykkere. Det er på tide å velge riktig produkt!

Sjekk selv hvordan Nanobrow virker.

Nanobrow serum – virkning

Det er et profesjonelt pleiemiddel for brynene som er skapt for enhver kvinne som er misfornøyd med øyenbrynene og vil fremheve dem på en svært enkel måte. Serumet virker eksternt, men ikke overfladisk. Ingrediensene – som følger prinsippet ‘kvalitet over kvantitet’ – trenger inn i huden og pleier svært delikate og tynne hår på en omfattende måte.

Vet du hva resultatene av Nanobrow er? Dette brynserumet (hvis det brukes regelmessig):

 • regenererer og styrker,
 • akselererer tilveksten av nye hår,
 • gjør dem tykkere,
 • gjør hårene mer fleksible og gjør styling enklere,
 • gjør dem mørkere og gir dem glød,
 • hindrer øyenbrynene i å falle ut.

Det beste brynmiddelet

Nanobrows effektivitet kan forklares av kombinasjonen av to faktorer: formelen og applikatoren. Det er takket være ingrediensene at Nanobrow brynserum regnes som et godt produkt. For Nanobrow er begge disse elementene godt uttenkt.

1. Perfekt kombinasjon av ingredienser

Nanobrow inneholder bare ingredienser av beste kvalitet som er grundig testet for å sikre at de effektivt forbedrer brynenes tilstand uten å gi noen form for skade. Du kan finne verdifulle planteekstrakter og regenererende stoffer som også akselererer brynenes naturlige vekst.

Dette brynserumet er trygt selv for allergikere og de som har sensitiv hud, samt veganere fordi det ikke er testet på dyr og er basert på ingredienser av planteopprinnelse.

2. Praktisk og presis applikator 

Applikatoren er presis og gjør påføringen svært enkel. Den myke tuppen absorberer produktet slik at det ikke drypper, men påfører også akkurat riktig mengde til øyenbrynene i bare én bevegelse.

Den hendige og praktisk utformede Nanobrow-applikatoren er noe som gjør påføringen ekstremt enkel. Bare fjern sminken og påfør deretter produktet. Og… klar!

Nanobrow vinner kvinnenes hjerter!

Det er ikke overraskende at så mange kvinner forelsket seg i Nanobrow. De elsker det for effektiviteten, hvor raskt det virker (de første resultatene er synlige etter 2-3 uker), den enkle påføringen, perfekte sammensetningen, konkurransedyktige prisen og… mange andre grunner.

Bli kjent med Nanobrow og forelsk deg i det!

23 Kommentarer “Fremhev skjønnheten din med Nanobrow brynserum”

 1. Linn

  Åh dette er et skikkelig røverkjøp! Denne stjal hjertet mitt for litt siden og nå kommer jeg aldri til å gi den vekk. Virkelig det beste øyebrynsserumet. Den gir både fukt og gjør brynene fyldigere, den gjør vikrelig mirakler. 🙂

  Svar
 2. grete

  Åh dette er et skikkelig røverkjøp! Denne stjal hjertet mitt for litt siden og nå kommer jeg aldri til å gi den vekk. Virkelig det beste øyebrynsserumet. Den gir både fukt og gjør brynene fyldigere, den gjør vikrelig mirakler. 🙂

  Svar
 3. Lillian

  Denne er noe for meg! Jeg har syltynne bryn og har allerede vurdert pemanent sminke, men det er vanskelig å finne en kosmetolog som vet hva de driver med

  Svar
 4. Anita

  Når det kommer til ingredienser høres den fantastisk ut. Jeg venter på den bestilte flasken min og gleder meg til å begynne å prøve den ut selv. Venter i spenning!

  Svar
 5. Natalie

  Det er synd den er så dyr… castorolje er billigere og gjør sikkert samme greia

  Svar
 6. Sissel

  Flott produkt. Liker artikler om øyebryn, og endelig her noe om gjenvekst av bryn. Jeg er så spent på å bli kjent med Nanobrow 🙂

  Svar
 7. Henriette

  Til alle bitre castoroljefans: Nanobrow er bedre enn den beste castoroljen. Punktum. 😀

  Svar
 8. kari-kandi

  Jeg brukte revitabrow og det virket som at brynene mine falt ut heller enn å vokse tilbake… nå er jeg litt bekymret…

  Svar
 9. Daniela

  Jeg kjøpte Nanobrow for en måned siden og sammenliknet med bilder fra 3 uker siden kan jeg ikke tro hvor mye brynene mine har endret seg. Til det bedre selvfølgelig 😀

  Svar
 10. Lill K.

  Har vært på utkikk etter et bra øyebrynsserum en stund nå, og når det kommer til Nanobrow har jeg ikke funnet en eneste dårlig kommentar, denne er kanskje den RETTE!

  Svar
 11. Liv_H

  Jeg påfører min egen oljeblanding på brynene mine 😀 og nå venter jeg tålmodig på effekten

  Svar
 12. Marie T. D.

  Jeg elsker sterke bryn men må legge til mye farge med sminken min; det er så kult å ha funnet denne artikkelen, for når jeg ser på anmeldelsene virker det som at Nanobrow er det beste alternativet!

  Svar
 13. Ariana

  Kult serum, men for dyrt for meg.

  Svar
 14. Mina

  Jeg har brukt den i 2 uker nå men ser ikke store forandringer…

  Svar
  • Bea

   Fungerer etter ca 4 uker, for meg var det faktisk 3. Herlig produkt!

   Svar
 15. Linda

  5 ukers behandling med Nanobrow har gitt meg flotte bryn 😀

  Svar
 16. Sonja

  Gjør brynene tykkere og fyldigere, jeg vet ikke på hvilken uke men det skjedde ganske fort… jeg bare påførte hver kveld før jeg la meg, og de blir definitivt «tykkere»

  Svar
 17. Silje26

  Brynene mine faller lett ut etter sommeren og er mye tynnere da, dette året skal jeg kjøpe Nanobrow og håper at jeg slipper å lide samme skjebne.

  Svar
 18. m.e.g

  Interesant anmeldelse, jeg er nyskjerrig på dette serumet.

  Svar
 19. Mette

  Jeg kjøpte Nanobrow og har ikke sett resultater etter en uka enda, men jeg er optimistisk fordi brynene på søsteren min vokste tilbake etter all overnappingen hennes.

  Svar
 20. Kaja_L

  PERFEKSJONNNN! <3

  Svar
 21. Sjokolad

  Jeg vet hvor vanskelig det er å finne et bra øyebrynsserum, jeg har mine egne erfaringen med andre «balsamer» og ingen fungerte. Spesielt castorolje… Kun Nanobrow fungerte. Veldig, veldig bra produkt, perfekte ingredienser og pris!

  Svar
 22. May

  jeg liker castorolje, den hjelper meg å holde styr på brynene og tilfører god fukt

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *