GLOV Hydro Demaquillage – Sminkefjerning med rent vann

Det er vanlig med revolusjonerende sminke; produsentene kappes om ideer for å diversifisere og forbedre kosmetikken sin. Det er ikke så tydelig med revolusjonerende sminkefjerning, og det er grunnen til at det nyeste produktet fra Phenicoptere er så interessant og har alles interesse. Dette merket introduserer serien GLOV Hydro Demaquillage. Hvor kommer dette fenomenet fra?

Phenicoptere er et nytt merke, noen få år gammelt. Det sikter mot å fremme bruken av mikrofiber innen skjønnhet og spa, og spesielt kaste overbevisningen om at dyre skjønnhetsbehandlinger i hverdagspleien er nødvendig. GLOV er en serie sminkefjerningsprodukter som bruker mikrofibre, og bekrefter det faktum at hudpleie kan være enkelt og lett. Når du fjerner sminken med GLOV Hydro Demaquillage trenger du ikke noe kosmetikk, alt du trenger er vann, så det er en helt økologisk løsning.glov-hydro-demaquillage.jpg

Fibrene i GLOV lages med mikroteknologi, som betyr at de ikke kan ses med det blotte øye – 30 ganger tynnere enn bomullsfibre og 100 ganger tynnere enn menneskehår. Utviklingen av nye og innovative tilnærminger til sminkefjerning kostet Phenicoptere mange års studier over tusenvis av fiberstrukturer. GLOV-produktene trengte også å bruke absolutt innovativ mikroteknologi. Resultatet av disse studiene er fiber som er mikrotynn og har en spesiell form. I krosseksjonen minner den om en åttehåndet sjøstjerne, som gir mer effektiv og lett ansiktsrens.

GLOV Hydro Demaquillage er en løsning som er mange ganger mer effektiv enn tradisjonell sminkefjerning. Det er takket være mikrofiberteknologien – størrelsen og den innovative fasongen gjør GLOV til en garantist for perfekt sminkefjerning bare med rent vann. Mikrofiberteknologien er mye mer effektiv enn bomull som brukes i bomullspads. GLOV-fibrene penetrerer hudens struktur og renser den for all forurensning, og sjøstjernestrukturen fanger opp skitt i kanalene og gnir den ikke utover huden. Polyamid er ansvarlig for vannabsorpsjonen, og Polyester for å suge opp fett, det vil si den andre komponenten til fibrene i GLOV Hydro Demaquillage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *