Hva sier leppestiftfargen om kvinners personlighet?

leppestift.jpgDet finnes kvinner som ikke har leppestift i toalettvesken. Men mange av dem liker faktisk å ha litt farge på leppene, mer eller mindre. I den andre gruppen finnes mange forskjellige kvinner, og alt avhenger av hvilken leppestiftfarge de liker. Hva forteller fargen på yndlingsleppestiften oss om en kvinnes personlighet?

RØD LEPPESTIFT

Klassisk rød leppestift er et must for enhver kvinne som vet at stilig og elegant sminke i Audrey Hepburn-stil fungerer hver gang. Liker du å bruke rød leppestift så betyr det at du er konstant i din overbevisning og trofast mot den gamle Hollywood-stilen. Det relaterer seg ikke bare til mote, fordi kvinner med røde lepper er også konstante i forhold, trofaste, lojale og konsistente.

BEIGE LEPPESTIFT

Nude nyanser på leppene er et tegn på selvtillit. Liker du hudfargede lepper føler du deg bra med deg selv. Du trenger ikke intens farge på leppene for å se og føle deg vakker. Det er svært sannsynlig at du er minimalist, og fremfor alt er du klar over at din skjønnhet ikke trenger tilbehør, fordi kraften ikke ligger i sminken.

ROSA LEPPESTIFT

Rosa lepper er et tegn på et jentete utseende, fordi det fremhever friskhetetn til ansiktet. Når du bestemmer deg for en sterk rosa viser du at du ikke bryr deg om hva andre tenker om deg. lepper i rosa nyanser er domenet til kvinner som ønsker å være sentrum for oppmerksomheten, vekke interessen og være en sensasjon. De er vanligvis trofast mot overbevisningene sine og later ikke som om de er noen de ikke er verken for seg selv eller andre.

LILLA LEPPESTIFT

Plommenyanser på leppene kan tolkes dobbelt – på den ene siden som eleganse og omgjengelighet, men på den andre siden er du dempet og liker å holde deg i bakgrunnen. Fiolette lepper kan magnetisere, sikre komplimenter og trekke deg inn i det sosiale livet. Det er også en risiko for at du med lilla leppestift skremmer og skyver bort mange folk som tar det som en bekreftelse på din selvstendighet eller at du tror at du er bedre enn dem.

GAMMELROSA LEPPESTIFT

Gammelrosa er en indikasjon på finhet og mildhet. Vanligvis møtes det i hverdagssminke, fordi det er ganske naturlig. Har yndlingsleppestiften din lyserosa nyanse kan du oppfattes som en person som ikke gjør mye, men som lykkes likevel. Selv om du ikke investerer i sminke og bruker en naturlig rosa nyanse ser du bra ut og oppnår mye.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *