Hva skjer med vippenes vekstsyklus og vippeserum? (Nanolash Info)

Nanolash beste vippeserumVet du hvor mange vipper gjennomsnittsmennesket har på øvre og nedre øyelokk? Hvorfor faller vippene av og hva betyr det? Hva er rekordlengden på naturlige vipper? Du gjetter det aldri med mindre du gjør deg kjent med den viktigste informasjonen om menneskelige øyenvipper og vippeserum, hvor Nanolash vippeserum regjerer ubestridt.

Vanligvis er vi ikke klar over det faktum at øyenvipper har sin egen levetid. Det er helt naturlig at vi mister så mye som 2-3 vipper hver dag. Vi bør bare bekymre oss hvis vippene ikke vokser ut igjen, fordi det kan være relatert til forstyrrelser i vippenes vekstfaser. Men hvis du, til tross for at du mister enkeltvipper – fortsatt har 150-200 vipper på øvre og 50-150 vipper på nedre øyelokk, da er alt som det skal. Det viser seg at vi ikke vet mye om vippene våre. Det bidrar til at man er misfornøyd med virkningen av vippeserum, og tvil oppstår rundt Nanolash-serumet. Vi motbeviser alle disse bekymringene.

Nanolash-serum – Kjennetegn

Markedsføring er en ting, og virkeligheten noe helt annet. La oss fokusere på fakta. Nanolash er et vippeserum som er utviklet for naturlig forbedring av vippeveksten. Det var forventet å bli en konkurrent til vippeextensions, falske vipper og maskara. Målet ble oppnådd takket være veloverveid virkning. Nanolash virker ikke bare på overflaten, fordi aktive stoffer absorberes direkte inn i hårsekkene og hårrøttene. Vippene får næring og blir stimulert innenfra, så effekten kan observeres mye raskere og varer lenger. Nanolash vippeserum bør påføres langs øvre vippekant med en perfekt utformet, tynn kost. Serumets formel er fargeløs og så godt som luktfri. Riktig påført serum må påføres på helt rene og tørre øyenvipper, fordi urenheter kan gjøre at virkningen til de stimulerende stoffene svekkes. Vippeserumet må påføres hver dag før leggetid. For hyppig påføring av Nanolash-serumet, også i større mengder, vil ikke skynde på resultatene, og gjør bare at produktets effektivitet synker.

Vippenes levetid og Nanolash serum

Hva er det som gjør at vippene kan vokse seg lenger med Nanolash serum? Som nevnt tidligere, har vippene sin egen levetid. Denne syklusen er forskjellig for hver person, og kan være kortere eller lenger. Men alle kilder sier at vippenes gjennomsnittlige levetid er fra 2 til 4 måneder. En syklus deles inn i tre nøkkelfaser. Anagen er den første fasen, hvor vippen begynner å vokse under huden. Catagen er tiden hvor hårsekkene til de gamle vippene dør. Neste fase er telogen – fasen hvor døde øyenvipper presses ut av hårsekken av babyvippene (nye øyenvipper).

Dette er viktig! Vekstfasen kan ikke forlenges (anagen), og vippetapet kan heller ikke bremses. Det å miste vipper er helt naturlig.

Derfor er rollen til Nanolash-serumet begrenset til å stimulere vippevekst i den anagene fasen, slik at de vokser mye raskere. Serumet bidrar til at vippenes røtter jobber mer effektivt, og gjør at vippene blir betydelig lengre. Nanolash-serumet gir næring til vippene og dette påvirker styrken, tykkelsen og mørkheten deres. Disse kjennetegnene ved Nanolash påvirker for eksempel kvaliteten på resultatene. øyenvipper NanolashAktive stoffer i Nanolash avhenger av de individualle forutsetningene til organismen, og dette er grunnen til at noen ser de første resultatene etter en uke, mens andre må vente lengre. Det har å gjøre med lengden på den anagene fasen, hvor gjennomsnittlig 75% av de totale øyenvippene er plassert. Videre bør det ikke komme som noen overraskelse at vipper fortsatt faller ut under behandling med Nanolash. Nanolash stanser ikke vippetap, men styrker dem og skynder på veksten deres. Avhengig av hvor mange vipper som er i den anagene og catagene fasen, kan vippene vokse ujevnt i første stadie av bruk av Nanolash. Det er en helt naturlig situasjon.

Nanolash serum er et av de mest effektive på markedet. Det er fordi Nanolash ikke endrer eller forstyrrer vippenes naturlige levetid, men støtter dem og forbedrer tilstanden tydelig ved å styrke og skynde på veksten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *