Hvordan forynge deg selv med passende leppe- og øyensminke?

Enhver kvinne har sin egen vei til perfekt sminke. Kan vi det grunnleggende om ansiktet vårt og grunnreglene innen sminke kan vi optisk slanke, forynge og fremheve ansiktet. Alt avhenger av riktig valg av kosmetikk, og riktig bruk. Hvordan bør vi påføre sminke for å se yngre ut?sminke.jpg

BRYNBLYANT

Øyenbrynregulering gir flott effekt, men de ser enda bedre ut med god fasong og mer definert farge, og brynblyanten fyller inn hårets mangler. Match blyanten med fargen på øyenbrynene dine – for mørk farge vil få deg til å se eldre ut. Ingen av brynproduktene bør påføres med et skarpt og merkbart lag. Du bør sikre at kantene ikke er for definerte, til og med litt utgnidd, og sammen med skyggeleggingen vil det ha en naturlig effekt.

KAJALBLYANT/EYELINER

Innen foryngende sminke er det viktigste fremhevede og definerte øyne. En linje (spesielt på nedre øyelokk) bør aldri være tykk og uttrykksfull. Drømmer du om en vakker linje på øvre øyelokk kan du påføre den på ferdig blandet øyenskygge. Den nedre linjen bør lages på 3/4 av øyets lengde og blandes ut. Tuppen på den øvre linjen bør ikke være for lav eller for langt utenfor øyekonturen.

ØYENSKYGGE

Du kan ha sminke uten øyenskygge, men du bør alltid i hvert fall nøytralisere hudtonen på øyelokketblande kantene godt.. Eldre damer bør ikke være redd for farge, siden lyserosa og marineblå ser spesielt bra ut på voksen hud.

MASCARA

Et lag med mascara på vippene garanterer vakre og fremhevede øyne. Det viktigste innen vippesminke er å velge en mascara som ikke får vippene til å klistre seg sammen og som ikke lager klumper. Det er anbefalt å ikke overdrive vippene og (nødvendigvis) børste vippene slik at de ikke har såkalte edderkoppbein.

LEPPESTIFT/LIPGLOSS

Siste delen av sminkepuslespillet er leppene. Foryngende effekt gis av subtil, glansfull leppestift i nyansene rosa, fersken eller nude. Du bør ikke være redd for mer intense farger, men du må huske at liplineren ikke kan være mørkere enn leppestiften, og at leppestiften ikke bør ha matt eller perleaktig nyanse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *