Hvordan gjøre vanlig neglelakk til hybridlakk?

I lang tid nå har hybridmanikyr vært på topp. Flere og flere kvinner merker udiskutable fordeler av denne manikyren, men ofte tenker de også på hvordan de skal unngå å bruke for mye penger på skjønnhetspleier og dyr hybridneglelakk. Svaret på dette kan finnes i DIY-håndboken. Hvordan kan du gjøre om yndlingsneglelakken din til hybridneglelakk?hybridmanikyr.jpg

En flaske hybridneglelakk er dyrt nok, men for å utføre en full hybridmanikyr trenger du også base, topplakk, neglelakkfjerner, renser, UV-lampe og alt det nødvendige tilbehøret. Settet for komplett hybridmanikyr koster ganske mye. Og hva med fargene? Det å skape en rekke farger av forskjellige hybridneglelakker er en kostbar investering, og vi vil ikke alltid finne en farge vi liker. Dessuten, hva skal man gjøre med all den vanlige neglelakken i yndlingsfargene våre som vi har samlet i årevis? Det er enkelt! Du trenger bare å gjøre dem om til hybridneglelakk.

Hva trenger du?

  • hybrid Topplakk,
  • (eller) hybrid Base,
  • GELibility Stick It! (valgfri),
  • neglelakk av hvilket som helst merke og farge,
  • liten beholder til å blande i,
  • engangsteskje, pinne eller kost.

Hvordan gjøre vanlig neglelakk til hybridneglelakk?

Oppfinnsomme elskere av hybridmanikyr fant to måter å gjøre enhver neglelakk til hybridneglelakk. For at neglelakken skal få de bevarende egenskapene til hybridneglelakk må den mikses med den spesielle, bevarende geléen GELibility Stick It eller enhver hybrid Topplakk eller Base – det avhenger av om du vil bruke penger på ekstra produkter. Andelen avhenger av hva du foretrekker – ikke mindre enn 10 dråper for en halv flakse, og ikke for mye, for da blir neglelakken utvannet eller limete (avhenger av konsistensen på produktet du blander med neglelakken). Vi foreslår at du blander neglelakken med geléproduktet i en separat skål med en kost, pinne eller hva enn som er lettest å bruke. Noen anbefaler å blande neglelakk med hybridlakk i størrelsesforholdet 1:1. Det avhenger av hva du synes og resultatet av kombinasjonen. For effektivt å kunne endre neglelakk til hybridlakk må du finne det perfekte størrelsesforholdet via prøving og feiling, fordi det finnes ingen universell oppskrift.. Resultatet avhenger av hvilke hybridprodukter du har brukt og kvaliteten på neglelakken, i tillegg til tilstanden til neglene dine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *