Koreansk trend – Cushion Compact Foundation

Europeerne har adoptert mange skjønnhetsvaner fra kvinnene fra midtre og fjerne østen. En av de nyeste trendene, noen måneder gammel, er Cushion Compact foundation, som tar kvinner verden over med storm. Disse koreanske foundationene kombinerer egenskapene til BB cream, mineralfoundation og har lett formel som er lett å bruke. Hvorfor er Cushion Compact så populære?

Hvorfor er alle så interessert i CC Cushion Compact?

I begynnelsen nådde Cushion Compact-foundationen bare noen få, siden Europa ikke var interessert i en koreansk nyhet. Først var foundationer av denne typen, som den flytende Lancome Miracle Cushion, tilgjengelig i et begrenset antall land og var ikke særlig populære. I dag blir de tilbudt av stadig flere merker, men utvalget er fortsatt begrenset. Vi har akkurat begynt å sette pris på østlige nyheter, mens vi oppdager asiatenes skjønnhetshemmeligheter.cushion-compact.jpg

Hvordan ser flytende Cushion Compact foundation ut?

Ved første øyekast ser det ut som vanlig kompakt foundation, men har noe mer. I stedet for en presset base har den en pute. Rart? Denne svampen er dynket i foundation med svært flytende tekstur. Vi påfører foundation med den spesielle puten, som er ordentlig isolert for å beskytte den fra å ligge i produktet når den ikke skal. En slik påføringsmetode lar oss ta på svært lett, grunnleggende dekke uten å være redd for at det skal dryppe, fordele seg ujevnt eller tynge huden med produktet. På grunn av den innovative formelen anbefales det å ta på cushion compact med svampen som er laget for det, og påføring med fingrene (som vi vanligvis gjør det) kan være problematisk med tanke på konsistensen, i tillegg til at det er uhygienisk.

Hva er fordelene med cushion compact?

Det er ikke uten grunn at kosmetikknyheter og tradisjoner fra Østen tar over litt etter litt. Asiatene har lenge visst om hemmeligheten bak vakker, ung og sunn hud. Vi prøver bare å ta dem igjen innen hudpleie. Flytende Cushion Compact-foundation er den koreanske måten å få lys og vakker hud. Cushion Compact er et produkt som:

  • gir perfekt dekke for skjønnhetsfeil;
  • har eksepsjonelt lett og delikat formel, som er uvanlig for foundationer;
  • hjelper med hudpleie med naturlige, nærende ingredienser;
  • tillater justering av hvor godt den dekker;
  • legger igjen tynt lag produktuten noen maskeeffekt;
  • tetter ikke igjen porene og er lett for huden;
  • er perfekt både for tørr og fet hud.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *