Lancome My Parisian – Pastellsminke for våren 2016

Lancome har presentert sitt sminkeforslag for den kommende sesongen. Vårkolleksjonen fra Lancome i 2016 handler først og fremst om pastellnyanser i kosmetikken fra My Parisian-serien. Hva finner bli blant produktene i denne kolleksjonen? Lancome tilbyr to forslag – øyenskyggepalett og rouge i metallbokser med grafikk i delikat parisisk stil.lancome.jpg

Lancome for våren 2016

Søte metallbokser skjuler kosmetikk for vårens sminke. Inspirasjonen for Lancome ble vårens sollys, friske, lette bris og selvsagt gleden som er til stedet i hjertet på varme vårdager. Vårsminken med Lancome My Parisian skal reflektere vårstemningen, barnas glede og lyse og livlige farger.

My Parisian Pastels – øyenskygger

Paletten med pastell-øyenskygger fra Lancome for våren 2016 har metallinnpakning som minner om en boks med fargestifter. Ni vakre nyanser er plassert i små, kubiske bokser med separate lokk, som er løst plassert i pakningen. Takket være dette kan du ta ut enkeltnyanser fra boksen og begynne å leke med å mikse vårfarger utenfor lokket. Det interessante er at My Parisian Pastels øyenskygger ikke bare kan brukes på øyelokkene, men også på kinnene som highlighter. I paletten er det ni svært skimrende, saftige vårfarger (blant dem gull, rosa, beige og fiolette nyanser). De er ikke svært pigmenterte nyanser, de gir mer skimmer enn dekke. My Parisian Pastels fra Lancome er noe våte å ta på.

My Parisian Cream Blush – rouge

Rougen fra vårens Lancome-kolleksjon har også en kremete formel. Den er tilgjengelig i noen få nyanser, og er plassert i en liten, rund boks laget av metall. Den flotte rougen har matt finish (den kan highlightes med øyenskygge). My Parisian Cream Blush gir en naturlig effekt av jentene rødme, er lett å påføre med fingrene og fordeler seg uten problemer. Rougen kan også brukes andre steder enn i kinnene, som for eksempel en highlighter for leppene eller som rosa øyenskygge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *