MAC x Chris Chang – Kosmetikk i fabelaktige farger

mac-cosmetics.jpgI samarbeid med en av de mest fargerike designerne ble den siste sminkekolleksjonen fra MAC Cosmetics skapt. MAC x CHRISCHANG er en begrenset utgave av en 14-delers sminkeserie, som har fabelaktig innpakning som fanger oppmerksomheten. Hva brakte samarbeidet med designeren? Hva finner vi i kolleksjonen, som vil være på markedet nå i mai?

Chris Chang er en av de mest fargerike karakterene i moteverdenen, fordi designene hennes kombinerer uttrykksfulle farger, kunst og ofte refererer til motiver fra folketroen til forskjellige kulturer. Designeren er en fargedronning, og hennes kreativitet og kunstneriskhet har ingen grenser. Chang ser ut til å viske ut grensen mellom elegant og fargerik styling og viser at slående farger kan høre til elegante kvinner. Akkurat slik er MAC x CHRISCHANG-kolleksjonen.

Blant de fjorten produktene finner du bare kosmetikk full av farge, lidenskap og mønster. Innpakningen ble designet spesielt for MAC Cosmetics av Shanghaidesigneren, og trollbinder med sine mønstre og farger. Du vil ønske å se nærmere på kolleksjonen, fordi designerens eksentriske personlighet hadde stor innflytelse på de originale fargekombinasjonene fulle av sol og farge i sminken. Blant de fjorten produktene finner du: øyenskygge, leppestift og rouge. Dominerende farger er fiolett, pastellblå, rød, rosa og oransje, men i kolleksjonen finner du også… gul leppestift!

MACs samarbeid med Poesia, Changs merke, er det første prosjektet av sitt slag. James Gager, CEO hos MAC Cosmetics, innrømmer at han heller ikke kan vente på mai-premieren til kolleksjonen MAC x CHRISCHANG . Samarbeidet med Shanghai-designeren handlet ikke bare om innpakningen, men alle andre aspekter ved skapelsen av serien. Chris Chang var med i designet, valg av nyanser og tok til og med del i den visuelle kampanjen. Samarbeidet mellom MAC og Poesia er utvilsomt en fengslende premiere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *