MAKE-UP ACADEMIE – Kosmetikk fra Bielenda

Bielenda er et merke som i mer enn 20 år har produsert naturlig hudpleie for ansikt og kropp. I år slipper Bielenda sminkeprodukter. Bielenda Professional er fortsatt tro mot deres syn på at en kompleks og trygg formel for huden er en formel med naturlige ingredienser. Det er grunnen til at Bielenda Make-up Academie er en kolleksjon med sminkeprodukter som er nærende for huden.bielenda.jpg

MAKE-UP ACADEMIE

At merket som er kjent for nærende produkter skulle tilby sminkeprodukter var en stor overraskelse som ble entusiastisk ønsket velkommen i stylistverdenen. Blant produktene i Make-up Academie-kolleksjonen finner vi to produkter: foundation og mist for å fiksere sminken. FIXER MIST er brukt til å ta vare på sminken og finnes i kun én versjon, men vi kan kjøpe foundation i tre versjoner (COVER, MATT, LIFT) og hver av disse har tre nyanser (1-naturlig, 2-beige, 3-karamell).

FIXER MIST

Bielenda tror på sminke som varer i mange timer. Det er grunnen til at et av produktene de tilbyr er FIXER MIST. Dette produktet fra Bielenda Make-Up Academie deker huden med et transparent, beskyttende lag. Den meskytter huden mot skadelige, atmosfæriske stoffer og gjør at sminken holder lenger. Den er flott for situasjoner hvor sminken må forbli intakt i lange perioder av gangen, og ikke gnis av eller gnis utover.

COVER, MATT og LIFT foundation

Produktet er fremhevet av Bielenda foundation som et produkt som perfekt smelter sammen med huden. Den er tilgjengelig i tre nyanser, og takket være innholdet av mikropigmenter i formelen matcher den hudtonen. Make-up Academie involverer tre typer foundation, som er designet for de vanligste hudtypene.

  • COVER foundation – beregnet på kombinasjonshud og hud med skjønnhetsfeil og misfarginger; gir glattere dekke av skjønnhetsfeil og misfarging og jevner ut hudtonen; inneholder vitamin E som gir ekstra fuktighet, glatter ut og frisker opp huden.
  • MATT foundation – beregnet for kombinasjons- og fet hud; sikrer silkefinish og jevn hudtone, men også langvarig matthet; beriket med vitamin B3 som regulerer utskillelsen av talg og begrenser skinnende hud.
  • LIFT foundation – beregnet for enhver hudtype som har mistet sin naturlige glød og unge utseende på grunn av for eksempel aldring; kombinerer dekkende pigmenter, vitamin E, hyaluronsyre, retinol og SERUM+-formel som gir pleie til voksen hud og sikrer antialdrende egenskaper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *