Nanoil hårmaske med alger. Skatter tatt rett fra havdypet

Tørt hår? Anslagsvis har 89% av alle kvinner dette problemet! Bli kvitt det ved å strekke deg etter kraften i sjøalger. Gjenopprett helse, glans og utrolig glatthet til håret takket være et av de mest kostbare naturlige stoffene vi kjenner til innen moderne kosmetologi!

Nanoil Algae Hair Mask. Alger og kraften de har til å gjenopprette håret vårt

Hver dag blir håret utsatt for fuktighetstap. Dessverre er det enkelt for vannmolekylene å unnslippe hårstråene, spesielt om håret er veldig porøst og tuppene er splittet. I disse tilfellene blir gjenoppbygging av håret med fuktighet en ganske stor utfordring. De av dere med hår som mister vitalitet og pent utseende raskt, vet hvor tøft dette problemet er. Hårføning og styling, eller gåturer ute i vinden når den blåser sterkt er bare noen eksempler på faktorer som fører til at håret blir tørt. Heldigvis kan det å bruke en fuktighetsgivende hårmaske med alger være en måte å takle dette på. Begynn å bygge opp håret og tilfør fuktighet til hårstråene både raskt og effektivt! Når fuktighetsnivåene i håret er tilbake til normalen, vil det bli mer motstandsdyktig mot utenforliggende angripere det møter på hver dag. Tross alt er ikke alt alger gir oss bare vann, de tilbyr også kraften i mineraler og mange mikroelementer, som er livsviktige for at håret vårt skal holde seg sunt og sterkt.

Nanoil Algae Hair Mask. Hva slags hårtyper er den laget for?

Nanoils’ hårmaske med alger er laget for hår som trenger fuktighet og gjenoppbygging. Dette er et perfekt skjønnhetsprodukt som er i stand til å endre og forbedre både utseendet og tilstanden på tørt, matt og svakt hår som mangler elastisitet og energi.

Nanoil Algae Hair Mask. Hvilke ingredienser inneholder den?

Denne hårmasken tilbyr et stort utvalg mineraler rett fra havbunnen. For å si det annerledes tar denne Nanoil-hårmasken i bruk sjøalgenes evne til å tilføre fuktighet. En annen ingrediens – pantenol – er kjent for å forbedre hår, og dette fører til gjenopplivede, myke og skinnende hårstrå. Bortsett fra disse to ingrediensene, inneholder også Nanoil Algae Hair Mask glyserin, som sørger for at næringsstoffene penetrerer dypere og raskere inn i håret. Det hjelper også til med å øke fuktighetsnivåene i håret.

Nanoil Algae Hair Mask. Hvilke resultater kan du forvente å oppnå?

  • Gjenoppretter naturlig glans i håret.
  • Sørger for vakker og tydelig farge, motvirker fargetap.
  • Tilfører fuktighet og motvirker at håret mister fuktighet.
  • Tilfører dyptgående næring takket være mineralene som finnes i algene.
  • Gir skadebeskyttelse.
  • Glatter ut håret uten å gjøre det flatt.
  • Gjør styling lettere.

Nanoil Algae Hair Mask. Hvordan bruker man den riktig?

Selv om Nanoil Algae Hair Mask tilbyr en profesjonell hårbehandling, er den laget spesielt for hjemmebruk. Påfør den en gang i uken ved å spre produktet over fuktig og rent hår. Hårmasken må etterlates i håret i 15 minutter og deretter fjernes. Senere kan du følge på med vanlige hårstylingsrutiner, som f.eks hårføning. Enkel bruk og rask påføringstid gjør Nanoils’ hårmaske til et perfekt hårpleieprodukt til bruk i hjemmet.

Det som er interessant er at Nanoil Algae Hair Mask kan brukes med håroljer. For å gjøre dette, sprer du hårmasken over hår som allerede er dekket med naturlig olje. På denne måten vil hårmasken gjøre fjerning av oljen enklere for deg.

Nanoil Algae Hair Mask må brukes en gang i uken, derimot kan den også påføres hver 3-4 dag om håret er veldig skadet til du oppnår tilfredsstillende resultater.

Nanoil Algae Hair Mask. Konkluderende kommentarer

Hårmasken med sjøalger av Nanoil er en perfekt og profesjonell hårbehandling som er designet til hjemmebruk. Den har en behagelig duft og varer lenge. De positive effektene vanlige Nanoil-hårmasker har er blitt bekreftet av mange positive anmeldelser og kommentarer – den er anerkjent ikke bare fordi den forbedrer håret raskt, men også fordi den gir langvarig effekt. Gi Nanoil Algae Hair Mask en sjanse! Gå til www.nanoil.no for å hjelpe håret ditt med å bli fortryllende vakkert!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *