Nanoil hårolje fordi hvert hår teller!

Det bør sies rett ut: du trenger ikke lenger å godta kompromisser når det gjelder hårpleie.

Frem til nå har du vært nødt til å takle de samme problemene som de fleste kvinner: hvert hårpleieprodukt har en eller annen feil. Enten har det hatt for mange kjemiske stoffer, parabener eller silikoner, eller har forårsaket krusing og matt hår… og selv når håret har begynt å se ganske bra ut, har det vist seg at alkoholen eller en annen ingrediens i produktet har begynt å tørke ut håret.

Nå har alt endret seg. Du trenger ikke å torturere håret ditt med kunstige stoffer for å få det til å se vakkert ut igjen. Du trenger ikke kontroversielle ingredienser for å øke hårveksten eller gjøre håret tykkere (disse er vanligvis ingredienser i hårampuller).

Ikke godta å gjøre kompromisser i hårpleie.

Ikke godta å gjøre kompromisser når det gjelder skjønnheten og selvfølelsen din.

Nanoil hårolje – hvorfor du må kjenne til den

Bare ett naturlig produkt erstatter lett flere andre på badet ditt.

Regenererer og reparerer hår.

Tar vare på hodebunnen.

Gjør håret tykkere og gjør at håret vokser raskere.

Gjør håret vakrere etter bare én påføring.

Produktet det gjelder er en innovativ og briljant ny hårolje – Nanoil. Dette produktet oppfyller forventningene. Det er ikke bare universelt og gir hele spekteret av muligheter innen hårpleie (fra regenerering i dybden til umiddelbar forskjønnelse av håret) men er også helt trygt, fordi kraften kommer fra naturen og fra stoffer som i lange tider har vært brukt innen helse og skjønnhet. Håroljer (for det er disse vi snakker om) er essensen av og innholdet i Nanoil hårolje. Takket være dem er Nanoil et kraftig våpen i kampen for vakkert og sunt hår.

Hemmeligheten ligger også i anbefalingene for bruk. Skaperne av Nanoil hårolje har lagt mye arbeid i oljen, slik at den møter forventningene til 3 forskjellige hårtyper (fra tykt og tungt, uten volum til ekstremt tørt og sprøtt). Av den grunn matchet de naturlige oljer i henhold til partikkelstørrelse og deres innflytelse på hårets porøsitet. Nanoil hårolje er utgitt i 3 versjoner. Hver av dem matcher forskjellig porøsitet og inneholder forskjellige naturlige oljer. Alt er for å gi håret best mulig pleie: ikke noe tørrhet eller nedtynging, ingen irritasjoner og ingen feil.

Nanoil hårolje – synkronisert skjønnhet for håret ditt

Hver av de tre versjonene gjør Nanoil hårolje til den beste pleien for den gitte hårtypen. Hvert av de tre produktene inneholder forskjellige naturlige oljer, som forventes å møte behovene til håret ditt.

Nanoil for hår med høy porøsitet

Velg denne oljen hvis håret ditt er ekstremt skadet, tørt eller porøst. Kraften til dette produktet kommer fra seks oljer med eksepsjonelle egenskaper:

 • Bomullsfrøolje – mykgjør håret og gir det fuktighet
 • Pasjonsfruktolje – gjenoppretter elastisitet
 • Nattlysolje – fjerner giftstoffer og helbreder hodebunnen
 • Avokadoolje – kraften av syv vitaminer for næring til håret
 • Mandelolje – glatter ut, sikrer overdådig glans og forhindrer porøshet
 • Arganolje – reparerer hårstrukturen og beskytter håret mot skade

Nanoil for hår med medium porøsitet

Velg denne oljen hvis hårsekkene dine er svake, håret begynner å falle ut, kruser seg eller blir skadet (spesielt i tuppene). Denne hårtypen er vanligvis matt, krever regenerering av skader på overflaten og beskyttelse mot videre skade. Nanoil hårolje i denne versjonen tilbyr seks naturlige oljer som er tilpasset hårets tilstand.

 • Makademiaolje – absorberes raskt og regulerer talgutskillelsen i hodebunnens overflate, forhindrer fett hår, beskytter hodebunnen mot tørrhet og hårsekkene mot å svekkes
 • Arganolje – forhindrer aldring av håret, gir varmebeskyttelse
 • Marulaolje – tar vare på riktig fuktighetsnivå i håret
 • Pasjonsfruktolje – gjenoppretter strålende glød og temmer uregjerlig hår, forhindrer krusethet
 • Jojobaolje – tar vare på hodebunnen, forhindrer dehydrering av håret, spesielt i tuppene
 • Kokosolje – beskytter håret, gjenoppretter elastisitet, glans og gir næring

Nanoil hår med lav porøsitet

Velg denne hvis du har tykt hår, uten volum, og ofte fett. Denne hårtypen er vanskelig å style fordi den er stiv og i mange tilfeller har overflødig talgutskillelse kombinert med flass.

Nanoil for hår med lav porøsitet var utviklet for å gi næring, beskytte og gi volum uten å tynge håret ned. Dette produktet er rikt på 9 naturlige oljer for hårpleie.

 • Cupuacusmør – forhindrer flyktig hår og revitaliserer
 • Monoiolje – sikrer elastisitet og tar vare på hårets fuktighetsnivå
 • Babassuolje – gjør håret glattere og absorberes perfekt, noe som gir næring uten å tynge ned
 • Sheasmør – gir glans og tar vare på hydro-lipidlaget
 • Pasjonsfruktolje – antioksidant, gjenoppretter et ungt utseende og glans, gjenoppretter elastisitet
 • Lakserolje – ikke bare styrker hårsekkene, men stimulerer også hårveksten og beskytter hårfargen
 • Sheasmør – beskytter håret mot vanntap og tørrhet
 • Arganolje – varmebeskyttelse, forbedrer vitalitet og gir håret næring fra innsiden og ut
 • Kokosolje – naturlig solfilter med SPF 10 som beskytter håret mot skader fra solstråling og andre uheldige atmosfæriske faktorer

Egenskapene til de naturlige oljene forbedres av en rekke stoffer som er essensielle for sunt, regenerert og vakkert hår.

Utenom silke, keratin og vitaminer, inneholder Nanoil hårolje to unike og banebrytende ingredienser som har en god innflytelse på hårsekkene. Disse regenererer og reparerer ikke bare håret, men stimulerer også hårveksten og bidrar til et sunnere hår. Kvinner kan lett bruke den for å øke hårtykkelsen, siden hårolje brukt jevnlig gjør at hårsekker i dvale begynner å jobbe og å produsere nye hår (såkalte babyhår).

Nanoil for hår gir kompleks regenerering for hver av disse tre hårtypene, og gir ikke bare regenerering, men også et vakkert utseende.

13 Kommentarer “Nanoil hårolje fordi hvert hår teller!”

 1. Sarah J

  Jeg har aldri brukt noen håroljer men jo mer jeg leser om det jo mer vil jeg prøve dem 😉

  Svar
  • anna_molly

   Jeg kan ikke forestille meg hårpleie uten håroljebehandling. Jeg har aldri hatt store problemer med håret mitt men siden jeg begynte å bruke oljer har det sett mye bedre ut.

   Svar
 2. Lisa91

  Det er en veldig god ide å skille de forskjellige typene hårporøsitet. Det er første gang jeg har møtt på et så flott hårprodukt. Jeg skal definitivt prøve det.

  Svar
 3. jenn

  Jeg liker sammensetningen til den for hår med høy porøsitet, jeg har allerede brukt 4 av oljene i denne versjonen av nanoil og elsket virkelig resultatet: jeg tror jeg skal kjøpe denne oljen:D

  Svar
 4. Natalie

  Jeg har typisk hår med lav porøsitet og det er veldig vanskelig å gjøre noe med det. Jeg har lurt på om håroljing egentlig kan hjelpe men det er vanskelig for meg å forestille meg det.

  Svar
  • June

   Samme her:det var håpløst å style håret for frisyren varte i en time eller to. Jeg måtte vaske håret hver dag, noen ganger om kvelden samme dag og etter noen uker med påføring av denne oljen begynte det å forandre seg: det var mye lettere for meg å få håret sammen, det sluttet å bli fett så raskt, og det så bedre ut, som om det var lettere. Snart er flasken tom og jeg kommer garantert til å kjøpe enda en. Jeg anbefaler den på det sterkeste!

   Svar
 5. Mary JJ

  Den for høy porøsitet hjalp meg veldig mye for etter flere år med bleking var håret mitt kjempeskadet og tørt. Jeg så forskjellen raskere. Den er et veldig godt produkt, litt dyrt men vert pengene!:)

  Svar
 6. lizzie_93

  Jeg begynte å ta arganolje i håret mitt helt nylig og kan ikke vente på å se resultatet av behandlinegn, jeg har lest så mange positive omtaler

  Svar
  • Mayaa

   Først var jeg veldig fornøyd med resultatet men det viste seg at en oljeblanding virker mye bedre. Jeg har aldri prøvd denne nanoil men etter det jeg kan se må jeg innrømme at sammensetningen virker super!, jeg tror jeg skal skaffe meg den 😀

   Svar
   • lady_violet

    Det beste resultatet jeg noen gang har fått var takket være avokadoolje. Jeg hadde tørt og skadet hår (for mye utretting av håret) og bare noen få påføringer utgjorde stor forskjell. Den gir utrolig mye fuktighet.

    Svar
 7. Diana S.

  Håroljing hjalp å regenerere det skadde håret mitt, jeg hadde mange forskjellige oljer til jeg kom over denne og jeg vet allerede at jeg kommer til å være trofast mot den

  Svar
 8. Hilde33

  Jeg brukte mange håroljer men aldri denne. Jeg må si at etter å ha lest teksten kan jeg ikke vente på å prøve den:D

  Svar
 9. AnA

  Søtmandelolje er min yndlingsolje, den er utrolig men denne virker lovende også 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *