OPI New Orleans Collection – Flerfarget neglelakk for våren 2016

Den kommende våren er virkelig fargerik i kolleksjonene til designere og noen av de mest populære merkene. Vi får rikelig kunngjøringer om kosmetikk i pastell og intense, dype, levende og solrike farger. Hva forberedte OPI Nails for oss for våren 2016? Hvilken neglelakk vil regjere den kommende våren i New Orleans-kolleksjonen?opi-nails.jpg

OPI er et verdenskjent merke som produserer og selger neglelakk. I sitt rikholdige tilbud har de nesten 300 farger negleprodukter, som ikke bare har vakker glans men også er
slitesterke. OPI neglelakk er favoritten til de største kjendisene. De er en inspirasjon for stylister og designere, fordi det i hver flaske er gjemt et løfte om tidløs stil og perfeksjon. Vil New Orleans Collection være det samme?

Den nyeste neglelakk-kolleksjonen fra OPI Nails for den kommende våren har tolv nye farger som er inspirert av personligheten til New Orleans. Denne byen er energisk, vennlig, full av sjarm, lyden av jazz og lukten av herlig kaffe – og har nå blitt inspirasjon til å skape en neglelakkolleksjon med samme personlighet. Tolv nye farger fra New Orleans Collection skal være en tributt til den enestående ånden til en av de mange byene i Louisiana. Kan du føle jazzen i en farge?

OPI New Orleans Collection er en serie med tolv nye neglelakker som er tilgjengelig i to versjoner. Neglelakkene selges i en klassisk versjon og i GelColour fra OPI-systemet. Hvilke farger finner vi i kolleksjonen?

 1. Let Me Bayou a Drink – subtil pudderrosa.
 2. Humidi-Tea – lett brun i nyansen til hvit kaffe.
 3. Suzi Nails New Orleans – dyp, klassisk rosa.
 4. I Manicure for Beads – intens fiolett.
 5. Spare Me a French Quarter? – plomme.
 6. She’s a Bad Muffuletta! – bringebær.
 7. Got Myself into a Jam-balaya – mørk pudderrosa.
 8. Crawfishin’ for a Compliment – rosaaktig beige.
 9. Take a Right On Bourbon – klassisk grå.
 10. I’m Sooo Swamped – intens, dyp grønn.
 11. Rich Girls & Po-Boys – dyp nyanse av himmelblå.
 12. Show Us Your Tips! – blå i en fiolett nyanse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *