Pelsnegler – Vårens Trend

Manikyr kan noen ganger overraske oss, takket være stylistene. Vi har hatt glassnegler, sydde negler, andemanikyr, boblenegler og mange flere trender. Noen av oss følger moten, andre er heller skeptiske. Til tross for det endrer trendene seg hele tiden. Hva vil overraske oss denne våren? Hvilken manikyr vil bli populær?

Denne våren starter med et sterkt innslag i manikyrtrendene. Trenden vi snakker om dukket for første gang opp på neglene til folk på slutten av sist sommer. Damer og herrer, la oss presentere pelsnegler! Hva handler denne trenden om? Hvor kommer pelsnegl-trenden fra? La oss forklare.pelsnegler.jpg

Pelsnegler begynte, som vanlig, på catwalken. De første pelsneglene ble presentert på høst/vinter 2016-catwalken til Libertine. Pelsmanikyr er ideen til CEOen hos merket CND, et selskap som produserer neglelakk brukt på catwalken til Jan Arnold. Vil pelsnegltrenden bli værende mye lenger?

Pelsnegler er rett og slett fuskepels som er limt på neglene med lim eller et vått lag neglelakk. Denne fascinerende trenden har sine følgere, men også hatere, som var tilfelle med bobleneglene. Dette er ikke sjokkerende, siden pelsnegler ikke er særlig populære ennå; de er upraktiske, men også svært originale. Boblenegler var en trend som ikke fant sin plass i manikyrverdenen. Hva vil skje med pelsnegler? Den kommende årstiden vil gi oss svar.

Pelsnegler kan ha mer eller mindre storslått form. Svært lang pels på neglene er en trend som ble introdusert på catwalken. Men pelsnegler kan også ha mer praktisk form – fluffy negler dekket med kort, fargerik pels kan gjøre suksess; akkurat som sandnegler – for noen er de forferdelige og ukomfortable, men det er sikkert noen som vil elske pelsnegler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *