Topptrenden våren 2016 – Slørete Lepper. Hvordan gjøre det?

Du tror kanskje at leppesminke alltid er det samme, enkelt. Uansett kan denne delen av sminken gi nye og overraskende trender. Mengden farger og nyanser som er tilgjengelige på markedet for leppestifter tillater en mer kreativ tilnærming til leppesminke. For noen sesonger siden hadde vi graderte lepper, for ikke lenge siden var monokromatiske leppestifter med uttrykksfull kontur populært, og nå? Vi går tilbake til røttene, men nå får graderingen ny giv.sl-oslash-rete-lepper.jpg

Slørende lepper er en trend for den kommende sesongen. På en måte er det relatert til de graderte leppene fra noen sesonger siden. Men denne gangen kommer de graderte leppene bare til å ha nyanser av rosa og beige, slik at de fader inn med hudtonen og blandes med den. Vil slørete lepper bli like populære som den uttrykksfulle leppesminken til Kylie Jenner?

Akkurat som hvilken som helst annen sminketrend de siste årene dominerer slørete lepper for det meste på Instagram og andre sosiale medier. Den kommende vårsesongen skal vi vinke farvel til lipliner og ønske concealer velkommen, siden denne skaper våre slørete lepper. Slørete lepper er det nye ansiktet til graderte lepper, med den forskjellen at for slørete lepper trenger vi ikke to farger med kosmetikk, bare en leppestift i en subtil nyanse og concealer.

Vårlige, subtilt slørete lepper er så lette å utføre som de ser ut. For å få denne vårtrenden trenger du bare noen få steg. Effekten til delikat, feminin sminke garanteres.

  1. Påfør fargeløs nærende og fuktighetsgivende leppepomade.
  2. Vent på at leppepomaden absorberes.
  3. Påfør lys concealer eller matt leppebase.
  4. Påfør leppestift i din valgte farge på midten av leppene (det beste er en rosanyanse).
  5. På ytterkanten av leppene klapper du inn noe BB cream eller foundation.
  6. Bruk fingrenen eller en leppekost til å viske ut kantene mellom leppestiften og foundationen.
  7. For bedre effekt kan du ta på lyst pudder, som mineralpudder.
  8. For å få glød kan du ta på lipgloss.

På denne enkle måten får du effekten av slørete lepper, uten fancy leppekosmetikk. Slørete lepper i subtile nyanser av rosa, bringebær eller nude er svært freshe og delikate for enhver kvinne som vil introdusere litt friskhet til vårsminken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *