Vurdering av populære mascaraer. Dette er hva jeg synes!

Hei, i dag rangerer jeg mascaraene som fungerer best på vippene mine. Jeg antar at du sannsynligvis har sett tusenvis av mascaraanmeldelser og rangeringer på nettet. Du har kanskje til og med kjøpt noen produkter fra toppen som da viste seg å være en fiasko…

Vel, jeg rangerer ikke produktene for å markedsføre et spesifikt merke. Jeg skriver ikke en sponset artikkel, så ikke bekymre deg. Jeg skal ikke skjule noen feil ved et anmeldt produkt. Jeg plukket ut noen få av tusenvis av tilgjengelige mascaraer. Hvorfor? Fordi jeg synes de er verdt å teste. Folkens, dere kan stole fullt og helt på anmeldelsene mine!

5 Mascaraer som ikke har sviktet meg

Jeg har ganske sparsomme og korte øyevipper, og jeg nevner det fordi jeg synes det er viktig å holde rangeringen pålitelig og ærlig. Det er klart at de vurderte produktene kan gi forskjellige effekter på tykke og lange vipper.

Klar for å se fem unike mascaraer? Les videre!

#1 Nanolash Mascara

Enhver rangering starter med det beste produktet på toppen, og det er det samme i min. Nanolash mascaraen er definitivt min favoritt. Jeg er ikke i tvil om at dette er et toppkvalitetsprodukt.

Så snart jeg gled børsten over vippene for første gang, var produktet jevnt fordelt, også på de korteste vippene, og det var ingen klumper. Jeg antar at den ideelt formede silikonbørsten tar æren for dette.

På toppen av det er Nanolash Mascara ekstremt long-wear. Jeg har aldri sett noe flassing, eller enda verre, renning. Jeg elsker også at jeg ikke gikk på jobb med «pandaøyne» og flekker på en regnværsdag!

MERK!

Når du besøker merkets offisielle nettside, finner du to versjoner av produktet:

Selvfølgelig kan du få tak i den som passer deg best, som er noe av det beste med produktet. Jeg kjøpte den tykkende mascaraen for fyldigere, mer voluminøse vipper.

#2 Lashcode Mascara

Lashcode Mascara er et annet produkt som jeg likte å teste. Nok en mascara som virker feilfri. Først må jeg nevne den suverene børsten som har den perfekte formen. Å påføre mascaraen på hjørnevippene er problemfritt og produktet kommer ikke på øyelokkene.

Å holde seg på plass i mange timer er en annen ting jeg elsker med Lashcode-mascaraen. Kan du tenke deg hvor utrolig at jeg påførte mascaraen tidlig om morgenen, og da jeg så meg i speilet om kvelden før jeg la meg var det ingen flaking! Vippene så pene og friske ut. Alt i alt er det ingenting å plukke på.

#3 Clarins Be Long Mascara

Clarins Be Long Mascara er en annen mascara som jeg har testet. Den er ikke dårlig, men den vil aldri måle seg med min Nanolash Mascara. Jeg liker definitivt børsten; lett buet, så den påfører produktet enkelt på korte vipper.

Men på den andre siden, er ikke varigheten på mascaraen god. Jeg merket fort at den rett og slett rant av på varme dager. For å gjøre ting verre, smittet mascaraen over på øyelokkene på slutten av dagen.

#4 Maybelline Great Lash Mascara

Maybelline Great Lash Mascara er ganske populær, men jeg har sett blandede følelser om denne. Den er grei for noen og ikke så bra for andre. Jeg bestemte meg for å prøve den på vippene mine. Hva er resultatet?

Mascaraen fra Maybelline forlenger vippene, men etter noen timers bruk er det mye flassing slik at utseendet til vippene blir ødelagt. Kanskje det er på grunn av påføring av to strøk? Men, den kommer dog med en velformet børste.

#5 Chanel Le Volume Mascara

Jeg festet store forhåpninger til Chanel Le Volume Mascara. Det er klart at merkenavnet får oss til å forvente mer av et produkt. Dessverre endte testingen av denne mascaraen i en liten skuffelse.

La meg imidlertid dele de gode sidene først. Den fungerer definitivt utmerket for å bøye og forlenge. Den kommer også med en god børste for nøyaktig separasjon av vippene uten å klumpe seg. Dessverre er mascaraen for flytende, og tar for lang tid å tørke, pluss at den har en tendens til å flasse etter noen timer.

Tok det deg også lang tid å finne den beste mascaraen? Nanolash Mascara er min nummer én! Det er et premiumprodukt. Hvorfor deler du ikke dine meninger og anmeldelser? Kanskje du vet om andre produkter som er verdt å teste? Gi meg beskjed, så følger jeg gjerne forslagene dine når jeg gjør klart for en ny rangering!