3D-lepper: Tinted Lip Balm fra Cailyn

Vi har snakket om ansiktscontouring og lagdeling av håret. Nå er tiden inne for 3D-lepper. Tinted Lip Balm fra Cailyn sikrer det resultatet med sin lipgloss i 19 saftige nyanser. Hvordan bruke den for en tredimensjonal effekt?tinted-lip-balm.jpg

Tinted Lip Balm fra Cailyn er unik av flere grunner. For det første kan vi få den i 18 forskjellige nyanser! Disse er: Cotton Candy, Bubble Gum, Sunburst, Autumn Sun, Natural, Fiesta, Mocha, Big Apple, Velvet Rose, Cherry Chocolate, Nougat, Apple Pink, Coral, Acid Pink, Scarlet, Baby Breath, Cherry Blossom, Mauve. Alle disse er matte, så hvis du ønsker glans på leppene dine kan du bruke Pearly Shimmer Balm. Så vi kan blande Cotton Candy med Pearly Shimmer Balm i nyansen Angelic White eller Sugar Pink (sistnevnte garanterer mer glans).

For det andre inneholder Cailyns pomader spesielle ingredienser som sikrer tredimensjonale lepper. De som har smale lepper blir spesielt glad over resultatet, fordi dette produktet er optisk forstørrende. Effekten varer en hel dag, så du trenger ikke fikse sminken før en kveld på byen. Matte nyanser med lip gloss gir deg en 3D-effekt som vi gjøre alle vennene dine sjalu.

Men selv det beste produkt må ha noen ulemper. Tinted Lip Balm fra Cailyn har en ganske unik flaske. Den minner ikke om de klassiske lange flaskene vi kjenner fra før. Den har en rund, flat boks og en liten kost til påføringen er festet til toppen. Selvsagt kan det til og med være komfortabelt for noen jenter: spesiell kost sammen med produktet. Men for å ta av en slik klossete boks og ha den i lommen eller toalettvesken skaper flere problemer enn det er verdt. Og vi vil gjerne alltid ha vår lipgloss med oss, ikke sant?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *