5 av de beste fargekombinasjonene – Manikyr + Styling

Den kommende våren vil være full av fargerik styling, som vanligvis skjer etter de tilbakeholdne vinterfargene. Det er verdt å vite hvilke farger som liker hverandre og hvilket tilbehør som passer til stylingen. Men det er ikke alt! Nyttig kunnskap for hvordan man kombinerer fargerike klær med neglelakknyanser. Les mer under.

Feil farge som ikke passer fargestylingen er ikke en god ide, og kan ødelegge hele effekten. På den andre siden synes de alltid, så det å vite noen få enkle regler for å kombinere manikyr med mote er nyttig. Den verste ideen i den kommende årstiden er å kombinere lyse farger med hvite klær. Hva blir trendy?trender-2016.jpg

Hvit + Beige manikyr

Naturlige kombinasjoner er alltid trendy. Hvit styling liker ikke noen kontrasterende neglelakk, så det beste valget er nude, myk rosa eller en varm brun manikyr.

Mint + sjøgrønn manikyr

Mintstyling kan finnes i nesten hver garderobe. I dette tilfellet er det best mer sterke kontraster. Lys og kald mint fungerer perfekt med mørkere nyanser av grønt, blått eller sjøgrønt.

Marineblå striper + rød manikyr

Hvem sa at røde negler bare fungerer sammen med en svart kjole? Klær i marineblått elsker rød manikyr. Ønsker du å tiltrekke de oppmerksomhet kan du prøve saftig rød eller orange. Ellers er det best med neglelakk i en rød farge med toner av rosa i.

Himmelblå + grå og rødvinsfarget manikyr

All styling i blånyanser vil se perfekt ut med to muligheter: manikyr i nyanser av rødvin, claret eller burgunder, eller i kontrasterende grå.

Gammelrosa + hvit eller pastellfarget manikyr

Når det gjelder gammelrosa, fortsatt på moten i den kommende sesongen, bør du gå bort fra kontraster og prøve subtile farger. Det mest risikable valget er kremhvit (det er best å unngå snøhvit neglelakk), og den dristigste kombinasjonen er gammelrosa med pastellime.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *