Brynhårene blir holdt på plass! Nanobrow Lamination Gel

Laminering av bryn stjeler alle kvinners hjerter. Det har gått viralt på skjønnhetssalonger, fordi det er skånsomt og smertefritt, og holder brynene på plass i mange uker. Likevel, visste du at du kan få den laminerte effekten uten å forlate hjemmet ditt? Alt du trenger å gjøre er å bruke Nanobrow Lamination Gel og brynene dine vil alltid se perfekte ut! 

styling gel for øyenbryn nanobrow

Nanobrow Lamination Gel grer og styler hårene på et blunk, og gir de en laminert effekt i 24 timer. Prøv det selv! 

Nanobrow Lamination Gel – en måte å få vakre øyenbryn på 

  • Ønsker du å forme øyenbrynene dine presist? Velg den klare versjonen for å sette brynhårene på plass hele dagen. 
  • Vil du gi øyenbrynene dine en rik farge? Gå for en av de fire tilgjengelige fargede gelene, som vil øke volumet til buene dine. 

Du kan velge en av de fire fargene, eller en transparent versjon. Lamination Gelen vil fungere på selv svært uregjerlige brynhår.

Nanobrow Lamination Gel er en ekspert når det gjelder å oppnå en laminert effekt på brynene. Den praktiske silikon-applikatoren separerer og styler brynhårene ordentlig, slik at de ser feilfrie ut hele dagen.

Nanobrow Lamination Gel – Brynsgele

Tilgjengelig i fargene:

Nanobrow Lamination Gel i sminkevesken

Dette er et must-have! Dette fantastiske fargede produktet med utmerket pigmentering, fyller ut og definerer brynene veldig godt. De vil alltid se fantastiske ut, og simpelthen vakre, mens sminken bare tar deg et sekund.

Hver dag blir sminken bare mer, og mer populær. Nanobrow Lamination Gel er den største trenden, og appellerer til både sminke-entusiaster, kjendiser og profesjonelle sminkører. Lange og tykke hår holdes i sjakk 24/7!

Perfekt formede bryn i 24 timer

Visste du at ved å bruke Nanobrow Lamination Gel vil brynene dine holdes på plass i 24 timer? Du vil oppnå nøyaktig den effekten du ønsker. Du kan enkelt velge den nyansen av gelen som passer best til brynfargen din, mens den ergonomisk utformede applikatoren lar deg dekke hvert hårstrå jevnt, og med presisjon.

Nanobrow Lamination Gel skiller seg ut fra konkurrentene – den fokuserer kun på dine preferanser og behov. Den lette formulaen fester seg ikke til hårene eller etterlater noen rester. Du kan få perfekt stylede øyenbryn på bare et øyeblikk.

Nanobrow – bryn pleie og styling i ett!

Hovedkomponenten i Nanobrow Lamination Gel er castor olje. Ingrediensen vil gjenoppbygge og revitalisere brynene dine, samt gi næring og gjør de tykkere, og stimulerer veksten av hår. Det vil gjøre øyenbrynsbuen mørkere, som gjør at brynene ser fyldigere ut. Det øker volumet, og brynhårene blir luftigere og lettere å style.

For å øke resultatene ytterligere, prøv Nanobrow serum. Brynene dine blir fyldigere og mer definert på et øyeblikk! Sammensetningen av spesielt utvalgte ingredienser i en lett formula, vet godt hvordan den skal ta vare på deg.

Velg det profesjonelle brynstyling produktet Nanobrow Lamination Gel, og nyt perfekt stylede bryn for alltid! Prøv det selv!

øyenbrynsmodelleringsgel fordeler