Kjendisenes favorittserum med retinol. Nanoils popularitet vokser

Ansiktsserumet med retinol laget av Nanoil har vunnet tittelen «kjendisenes favoritthudpleieprodukt». Selvfølgelig er det ikke bare internettkjendisene som er priviligerte nok til å bruke det! Nanoil Retinol Face Serum passer til behandling av alle hudtyper, uansett hvor gammel man er. Gi det en måned på å gi deg den feilfrie huden du alltid har drømt om. Klar for et gjennombrudd innen hudpleie?

Retinol – kjent som et av de beste hudforbedrende ingediensene som OGSÅ REDUSERER RYNKER. Kvinner i 40-årene elsker retinol, men det er ikke lurt å vente for lenge med å introdusere det inn i den daglige skjønnhetsrutinen for å dra nytte av alle de flotte fordelene med det.

Omfanget retinol (som vanligvis betegnes som vitamin A) har, er større enn bare å motvirke tegn til aldring. Andre fordeler huden får ved bruk av retinol er: epidermisfornying, forbedring av utseendet på huden generelt og redusering av skavanker og akne. Ekspertene abefaler at man begynner å bruke retinol i ung alder for å opprettholde ungdommelig hud og forsinke aldringsprosessen.

Å forsinke rynkedannelse er faktisk det beste du kan gjøre for å hjelpe huden din med å holde seg ung. For å lykkes med dette, trenger du et BRA ANSIKTSSERUM MED RETINOL. For øyeblikket virket det som at Nanoil sitt er det høyest rangerte ansiktsserumet som inneholder retinol. Finn ut hvordan det fungerer, og lær om hvorfor det er topprangert av brukerne.

Retinol ansiktsserum av Nanoil | produktbeskrivelse + ingredienser

Det kan ikke motsies at Nanoil Retinol Face Serum er formulert med ingredienser av den høyeste kvalitet. Det absorberes lett, og ingredienslisten er kort. En annen nevneverdig fordel er at Nanoils’ ansiktsserum finnes i større størrelser en de fleste liknende hudpleieprodukter, som betyr at det varer lengre enn de fleste ansiktsserumer. I tillegg er ansiktsserumet helt trygt å bruke for alle hudtyper, inkludert hypersensitiv og rød hud. Helt til slutt kan Nanoil Retinol Face Serum brukes både morgen og kveld. Merk: om du påfører ansiktsserumet med retinol om morgenen, bør du etterfølge med solkrem med 30 SPF.

Retinol ansiktsserum av Nanoil | aktive ingredienser

 • Retinylpalmitat – et komplisert navn for vitamin A. Det fremmer hudens fornyingsprosesser, motvirker aldring og er en viktig del av kollagensyntesen. Dette er den tryggeste formen for vitamin A, som ikke irriterer huden. I tillegg klarer retinylpalmitat å gjenopplive og lysne opp huden. Om det brukes regelmessig, kan denne typen vitamin A gjøre huden plettfri ved å forsterke kollagenfibrene i den.
 • Propanediol – et trygt og naturlig konserveringsmiddel som fungerer svært effektivt på å tilføre fuktighet. I tillegg til dette gir det også effektiviteten til andre stoffer som finnes i serumet et løft.
 • Boerhavia Diffusa Rotekstrakt – en planteekstrakt med antioksidantegenskaper. Den forynger og gjenoppliver huden. I tillegg bekjemper denne ekstrakten frie radikaler. Det som er enda mer interessant er det alternative kallenavnet til Boerhavia Diffusa Rotekstrakten, nemlig punarnava. Det betyr «ny igjen» og refererer til de gjenopplivende og foryngende egenskapene roten har.

Retinol ansiktsserum av Nanoil | fordeler

 • RYNKEREDUKSJON
 • ANTI-ALDRINGSEFFEKT
 • ANSIKTSLØFTENDE EFFEKT
 • MYK HUDTONE
 • DYPT RENSENDE OG AVGIFTENDE
 • FJERNER DØDE HUDCELLER
 • FORNYER EPIDERMISEN
 • TILFØRER DYPTGÅENDE FUKTIGHET
 • GJØR HUDEN TETTERE
 • LYSNER OPP HUDEN

Retinol ansiktsserum av Nanoil | bruksanvisninger

Serumet anbefales til nattbruk. Spre et par dråper av serumet over rengjort ansikt, nakke og bryst – unngå huden rundt øynene. Om morgenen bør bruk etterfølges av solkrem med høy solfaktor.

Retinol ansiktsserum av Nanoil | tilgjengelighet + hvor det kan kjøpes

Nanoil Retinol Face Serum kan kjøpes på nett, for eksempel på den offisielle Nanoil-nettsiden. Bortsett fra serien med ansiktsserum, tilbyr Nanoil også naturlige skjønnhetsoljer for hud og hår. Retinolansiktsserumet kan kombineres med andre utvalgte produkter (for eksempel naturlige oljer eller ansiktsserum).

Retinol ansiktsserum av Nanoil | brukernes anmeldelser

Dette er utvilsomt et av de bestselgende skjønnhetsproduktene som mottar drøssevis av positive anmeldelser. Det er et kostnadseffektivt serum som selges i en flaske som rommer 50 ml. En overveldende størstedel av kvinner som har brukt produktet, sier at de ville ha anbefalt Nanoil sitt Retinol Face Serum til vennene sine. Effekten de fleste brukerne rapporterer om inkluderer mykere hud uten rynker eller skavanker.

Stol på vitamin A kombinert med komponenter tatt rett fra naturen. Velg det beste ansiktsserumet med retinol. Velg Nanoil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *