NY ANKOMST: Nanoil har lansert en hit! Det beste ansiktsserumet med vitamin C

Vi hater å si dette, men de av dere som tror at et godt ansiktsserum må inneholde noen innovative nye stoffer tar feil. Huden er ikke så krevende. Alt som trengs er ingredienser som har blitt testet og som er av høy kvalitet. Den ekte og varige hitten innen hudpleie er vitamin C – dette gir deg huden du alltid har drømt om. Hvorfor er Nanoil Vitamin C Face Serum det beste? Finn ut hvordan du bruker det for å få best mulig effekt!

ansiktsserum med vitamin c Nanoil

Vitamin C i hudpleie: Anerkjent? Men hvorfor?

Vitamin C er en kilde til ungdommelighet, og er fortsatt ansett som dronningen av alle vitaminer blant mange eksperter. Det er bevist at huden din trenger en daglig tilføring av dette essensielle næringsstoffer for å holde seg ungdommelig og elastisk. I tillegg vil jevnlig bruk av vitamin C behandle hudproblemer som akne, misfarging, pigmentflekker og rynker. Uten dette stoffet vil huden se gusten, sliten og livløs ut, samt at den vil se usunn ut og eldes fortere. Vitamin C er uten tvil en boost for huden uten sidestykke. Hvorfor elsker vi vitamin C?

 • Lysner opp huden på et blunk
 • Avslapper og revitaliserer huden
 • Jevner ut hudtonen
 • Fjerner misfarging, akne og rynker
 • Har en løftende effekt
 • Perfekt tilpasset hud i alle aldre

Nanoil anbefalt ansiktsserum med vitamin c

Den beste måten å bruke vitamin C på? Ansiktsserum

Paradokset er at vitamin C på den ene siden er et veldig potent stoff som kan sakne hudens aldringsprosess, men på den andre siden er det et svært delikat stoff – det er ustabilt, som betyr at det oksiderer raskt. Av den grunn er det utfordrende å tilføre huden vitamin C eksternt, fordi askorbinsyre ofte brytes ned før det når dypt ned i huden. Når dette skjer, blir huden bare tilført minimale mengder vitamin C. Av den grunn er ikke denne rene formen for vitamin C så populær innen kostmetikkindustrien. Syntetiske erstatninger for vitamin C ble heller ikke populært blant kosmetologene.

Kun nylig har forskerne klart å utvikle den fineste og mest stabile formen for vitamin C – 3-0-ethylaskorbinsyre. Dette er en skikkelig hit innen hudpleie. Denne stabile formen for vitamin C finner du i Nanoils ansiktsserum, hvilket gjør dette til det beste blant ansiktsserum med vitamin C. 

Hvordan fungerer Nanoil vitamin C?

Det korte svaret er at det ganske enkelt er best, men du ønsker antagelig en bedre forklaring enn det. Av den grunn vil vi gjerne fortelle deg om hvofor serumet til Nanoil er så effektivt. En av grunnene er fordi det inneholder den beste og mest stabile formen for vitamin C. Med andre ord en refinert versjon av vitamin C produsert i laboratorier, spesifikt til skjønnhetsformål. Åpenbart inneholder serumet til Nanoil også andre ingredienser av toppkvalitet, som sammen skaper en formel huden åpenbart elsker. Nøyaktig hva er disse ingrediensene av toppkvaltet?

Det beste ansiktsserumet med vitamin C: Ingrediensene brukt av Nanoil

 • stabil vitamin C – i sin fineste form som er ssvært effektiv, altså den ovennevnte 3-0-ethylaskorbinsyren som kan lysne opp huden, redusere betennelser og motvirke oksiderng
 • rotekstrakt fra boerhavia diffusa – en naturlig antioksidant som effektivt sakner hudens aldringsprosess
 • propanediol – et naturlig glykol som styrker C-vitaminet: det hjelper vitaminet med å trenge dypt ned i huden, samtidig som det tilfører huden fuktighet
 • sorbitol – en effektiv hjelp i kanmpen for å beholde fuktighetsnivået i huden; gjør også huden glatt.

Vitamin C Face Serum fra Nanoil: Effekt og anmeldelser

Dette serumet er utvilsomt høyt elsket av kvinner. Det oppfyller alle forventninger og serumet begynner å virke på huden allerede første gang man bruker det. Dette ansiktsserumed med vitamin C er uerstattelig i morgenens hudpleie. Takket være Nanoil ser ansiktet sunt ut og alle tegn på slitenhet og mangel på søvn blir skjult av en ungdommelig glød. I tillegg til alt dette, har ansiktsserumet en løftende effekt. Her ser du hvordan kvinner entusiastisk beskriver effekten av Vitamin C Face Serum fra Nanoil: 

 • «Etter kun én gangs bruk av Nanoils ansiktsserum kjentes huden min mer avslappet og sunn ut.»
 • «Nanoil er det beste ansiktsserumet med vitamin C – stor størrelse, svært effektivt, varer lenge, kan brukes morgen og kveld.»
 • «Ingen andre ansiktsserum har hatt den samme foryngende og lysnende effekten som Nanoil. Til og med misfaring blir fjernet!»
 • «Kurerer akne og demper betennelser. Nanol er det beste ansiktsserumet og det hjelper med å motkjempe akne.»

Dette er noen av anmeldelsene av Vitamin C Face Serum fra Nanoil man finner på nettet. Dette serumet tar visstnok skjønnhetsindustrien med storm, hvilket ikke bør komme som noen overraskelse – kvinner bruker gjerne en liten forue for å oppnå de samme resultatene i en skjønnhetssalong. Heldigvis kan du nå få disse resultatene hjemme. Nanoil ansiktsserum med vitamin C er en energi- og helseboost for alle hudcellene dine.

Hvordan påfører man Nanoil Vitamin C Face Serum?

Dette ansiktsserumet kan bruker alene, for eksempel før en fuktighetskrem. Et annet alternativ er å kombinere det med lignende hudpleieprodukter som har fuktighetsgivende effekt (for eksempel hyaluronsyre eller naturlig olje). Nanoil Vitamin C Face Serum lysner opp huden og gir daglig beskyttelse for huden din. Fordi det stimulerer kollagensyntesen, er det et av de beste produktene av denne typen tilgjengelig på markedet. Det kan brukes på alle hydtyper, så det spiller innen rolle om huden din er moden, fet eller sensitiv – bare gi Nanoil Vitamin C en sjanse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *