Sminke kan aldri være perfekt uten leppestift

Sminke kan aldri være perfekt uten leppestift. Merket Pierre Rene kan denne regelen svært godt, og det er grunnen til at de har skapt utrolige leppestifter: Slim Lipstick Rich og Slim Lipstick Soft. Kolleksjonen har 23 nyanser, så hver av oss bør finne en eksepsjonell og perfekt farge. La oss se hvordan leppestiftene til Pierre Rene er.

Slim Lipstick Rich fra Pierre Rene gir en halvmatt finish. Leppestiftene er svært pigmentert og vannfast. De sikrer intens farge, langvarig effekt og perfekt dekke. Dette produktet bør påføres i to lag ved hjelp av en kost. Slim Lipstick Rich har farger i rød, fersken, brun og bjørnebær. Men Slim Lipstick Soft gir fuktighet og gjør leppene glattere. I tillegg beskytter den delikat leppehud fra tørrhet og solstråling. Slim Lipstick Soft har kremet tekstur og subtil duft. Produkt fra denne kolleksjonen bør påføres i to lag med en tynn kost. Slim Lipstick Soft har nyanser av nude, rød og rosa; hver av dem med brokade.pierre-rene.jpg

Slim Lipstick Rich og Slim Lipstick Soft fra Pierre Rene har svarte flasker med transparent topp. Stiften kommer ut når vi vrir den svarte bunnen på flasken. Stiften, som er skåret på skrå, gjør det mye lettere å ta på leppesminken, fordi vi kan justere den etter leppefasongen vår. Leppestifter i denne kolleksjonen inneholder naturlige ingredienser: mica, silikon, jernoksid, fuktighetsgivende og mykgjørende voks og vegetabilske oljer. Vi finner også parabener, flytende parafin, alkohol og parfyme.

Hva gjør vi hvis vi ønsker at leppestiften fra Pierre Rene skal vare lengre og se bedre ut? Vi bør forberede leppehuden vår. For å gjøre det må vi lage en sukkerskrubb. En teskje sukker blandet med en teskje honning. Denne blandingen fjerner døde hudceller, og gir fuktighet og næring til huden. Nå kan vi påføre leppepomade, og når den er absorbert – leppestiften fra Pierre Rene. Ønsker vi å forlenge varigheten til produktet bør vi legge et tørkepapir mot leppene og påføre matt eller transparent pudder. Rett før påføring av Slim Lipstick Rich & Soft kan du dekke leppene med foundation eller sminkebase.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *